Sastojci
Priprema
• 150 g crne Venera riže
• 200 g shitake gljiva
• 200 g paniranih Metro Chef gljiva
• 100 g rotkvica
• 200 g mini komorača
• 200 g mini šparoga
• 1 žlica svjetle miso paste
• 2 žlice aceto balsamico octa
• prstohvat chilli pahuljica
1. Rižu skuhajte prema uputi na pakiranju.
2. U tavi zagrijte maslinovo ulje te kratko prepržite šparoge i shitake
gljive.
3. D
odajte im miso pastu i chilli pahuljice.
4. P
anirane gljive pržite u ulju.
5. U tanjur stavite rižu, dodajte povrće te sve promiješajte.
6. Na vrh stavite tanko narezani komorač i rotkvice.
7. Prelijte s aceto balsamicom te poslužite.
PONUDA VRIJEDI OD
08.06. - 14.06.2023.
PONUDA VRIJEDI OD
08.06. - 14.06.2023.
MINI ŠPAROGA
ZELENA
cijena za 200 g
4,99 (5,24) €,
*(7,04 €),
37,60 (39,48) kn
MINI KOMORAČ
cijena za 200 g
4,99 (5,24) €,
*(5,62 €),
37,60 (39,48) kn
METRO CHEF
ČILI GRANULE
cijena za 365 g
4,00 (5,00) €, *(5,05 €),
30,14 (37,67) kn
TORRIONE
DUCALE ACETO
BALSAMICO
SHINJYO MISO
PASTA SVIJEŽA
cijena za 500 g
cijena za 500 ml
3,52 (4,40) €,
*(4,64 €),
26,52 (33,15) kn
8
2,44 (3,05) €,
*(3,59 €),
18,38 (22,98) kn
#metrofoodie
Cijene su izražene u kunama i eurima po tečaju 1€ = 7,5345 kn.
*najniža cijena u zadnjih 30 dana s PDV-om