Cekin - Odlične cijene iz kataloga

search

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
logo - Kaufland
Kaufland
CEKIN Pileće hrenovke  

*

0,59 €
logo - Kaufland
Kaufland
CEKIN Dimljena pileća prsa  

*

0,79 €
logo - Kaufland
Kaufland
CEKIN ILI VINDON  

*

1,45 €
logo - Plodine
Plodine
CEKIN Hrenovke koktel classic obarene kobasice  
1,99 €
logo - Kaufland
Kaufland
CEKIN Sendvič narezak  

*

2,19 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

Gdje je na akciji - Cekin

Proizvod Cekin trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini Kaufland, Plodine.

 

Gdje je najjeftinije - Cekin

Najniža cijena za proizvod Cekin može se pronaći u trgovini Kaufland, gdje košta 0,59 € u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo. Ova posebna ponuda vrijedi od 22.05. do 28.05.2024..

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na Cekin. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada Cekin bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti Cekin.

Provjerite cijenu Cekin u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Vrutak, Trgocentar, Kaufland, Metro, Plodine, SPAR, INTERSPAR, NTL, Ribola, Ultra gros. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 5th Element, 7Days, adding role, aparat za sladoled. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti - Cekin

Najnoviji katalozi