Mljeveno meso - Odlične cijene iz kataloga

search

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
logo - KTC
KTC
Pureće usitnjeno meso 500g Vindon  

*

1,59 €
logo - Plodine
Plodine
Mesni uštipci sa sirom  
2,59 €
logo - Kaufland
Kaufland
VAJDA Gurmanska pljeskavica 450 g  

*

2,79 €
logo - KTC
KTC
Pljeskavica 400g PIK  

*

2,79 €
logo - KTC
KTC
Banjalučka pljeskavica 450g PPK  

*

2,99 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

Gdje je na akciji - mljeveno meso

Proizvod mljeveno meso trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini Kaufland, Konzum, KTC, Plodine.

 

Gdje je najjeftinije - mljeveno meso

Najniža cijena za proizvod mljeveno meso može se pronaći u trgovini KTC, gdje košta 1,59 € u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo. Ova posebna ponuda vrijedi od 18.07. do 24.07.2024..

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na mljeveno meso. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada mljeveno meso bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti mljeveno meso.

Provjerite cijenu mljeveno meso u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Studenac, Tommy, KTC, Eurospin, Konzum, Kaufland, Plodine, SPAR, INTERSPAR, NTL. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, AdBlue, adding role. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

 

Mljeveno meso - najniža cijena

Izgled u katalozima

Gdje kupiti - mljeveno meso

Najnoviji katalozi