Deterdžent - Odlične cijene iz kataloga

search

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
logo - Plodine
Plodine
JAR Deterdžent za ručno pranje posuđa razne vrste  
1,39 €
logo - Plodine
Plodine
Somat Odabrani proizvodi  
2,29 €
logo - Lidl
Lidl
Deterdžent za pranje  
2,99 €
logo - dm
dm
Jar Deterdžent za pranje posuđa Lemon  
3,40 €
logo - Plodine
Plodine
MERI MERINO Deterdžent za fino pranje razne vrste  
3,98 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

Gdje je na akciji - deterdžent

Proizvod deterdžent trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini dm, Kaufland, Lidl, Plodine.

 

Gdje je najjeftinije - deterdžent

Najniža cijena za proizvod deterdžent može se pronaći u trgovini Plodine, gdje košta 1,39 € u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo. Ova posebna ponuda vrijedi od 15.05. do 21.05.2024..

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na deterdžent. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada deterdžent bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti deterdžent.

Provjerite cijenu deterdžent u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Gavranović, Konzum, Trgovina KRK, Tommy, Kaufland, Eurospin, Plodine, Studenac, SPAR, Vrutak. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 5th Element, 7Days, adding role, aparat za sladoled. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti - deterdžent

Najnoviji katalozi