Lidl - katalozi, trgovine i radno vrijeme

Katalozi Lidl

Gdje pronaći trgovine

Pročitajte više

O LIDLU

Započevši svoju povijest u tridesetim godinama 20. stoljeća, Lidl je jedan of vodećih lanaca trgovina prehrambenim proizvodima Lidl i danas se ponosi najvećom mrežom diskontnih trgovina prehrambenim proizvodima u Europi, a nastavlja se širiti i izvan granica Europe. Lidl je prvi puta otvoren u Hrvatskoj 2006. godine. Lidl svojim izuzetno povoljnim cijenama i kvalitetom robe nastavlja razveseljavati kupce.

U Lidlu možete pronaći prehrambene, a i neprehrambene proizvode poput tekstila, cvijeća, kućanskih aparata, alata, opreme za vrt i igračaka. Isto tako možete kupiti i svježe pekarske proizvode u Lidlovim trgovinama. Obratite pozornost na Lidlove tjedne akcije, te akcije tijekom određenih godišnjih doba. Za obavijesti o Lidlovim trenutnim ponudama i akcijama, kliknite ovdje. Lidlov letak možete preuzeti ovdje – tu su novi katalozi Esmara i katalog neprehrana.

Lidl je dobitnik Best Buy Award u devet kategorija - nagrade u istraživanju najboljeg omjera cijene i kvalitete za godinu 2018./2019. I ne samo to, već Lidl i šestu godinu za redom dobitnik certifikata Poslodavac Partner u upravljanju organizacijskom klimom. Prema odabiru hrvatskih potrošača, Lidl nosi i certifikat QUDAL za najbolji „maloprodajni trgovački lanac općenito“. Lidl ima i svoju mobilnu aplikaciju koja vam olakšava kupnju, a o kojoj možete više saznati ovdje.

Za više informacija o Lidlu, posjetite Lidlovu web stranicu na https://www.lidl.hr na kojoj možete vidjeti sve što vam Lidl pruža.

ZAŠTO LJUDI VOLE KUPOVATI  U LIDLU

POSLOVNICE I RADNO VRIJEME

Lidl-ova prodajna mjesta možete pronaći širom Hrvatske. Lidlovu prodavaonicu najbližu vama možete pronaći tako da kliknete ovdje. Lidlova prodajna mjesta su u Zagrebu, Rijeci, Slavonskom Brodu, Splitu, Imotskom, Puli, Poreču, Požegi, Dubrovniku, Karlovcu, Kninu, Osijeku, Metkoviću, Makarskoj, Vinkovcima i mnogim drugim gradovima. Radno vrijeme ovisi o trgovini, te ga možete saznati ovdje.

Najnoviji katalozi
Trgovci - hipermarketi i supermarketi