SPAR - katalozi, trgovine i radno vrijeme

Katalozi SPAR

Gdje pronaći trgovine

Pročitajte više

O SPAR-U

Godine 1990. osnovano je društvo Austria Spar International AG. SPAR Hrvatska je najmlađa tvrtka-članica SPAR grupe. U Hrvatskoj je prvi puta SPAR otvoren kao hipermarket (Interspar) 2005. u Zagrebu, a od 2009. se počinje širiti i kao supermarket (SPAR) po ostalim dijelovima Hrvatske. Danas u Hrvatskoj posluje 88 SPAR-ovih supermarketa i 21 Interspar hipermarket – u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Splitu, Osijeku, Puli, Poreču, Varaždinu i mnogim drugim mjestima.

U SPAR-u i Intersparu možete pronaći svježe voće, povrće, meso i sve od prehrambenih namirnica što bi vam moglo zatrebati. Obratite pozornost i na igračke, koturaljke, gume i mobitele - po isplativim cijenama.  Usto su tu i pekarnica i ribarnica sa uvijek svježim proizvodima.

SPAR često nudi vikend akcije, nagradne igre i posebne ponude. Kako bi ste vidjeli najnoviji SPAR-ov katalog i vidjeli što vam se nudi, kliknite ovdje.

Za više informacija o SPAR-u, Intersparu, načinu poslovanja i ponudama, posjetite njihovu stranicu https://www.spar.hr.

ZAŠTO LJUDI VOLE KUPOVATI U SPAR-U

POSLOVNICE I RADNO VRIJEME

SPAR-ova mreža supermarketa i hipermarketa je raširena diljem Hrvatske, u gradovima kao što su: Zagreb,Split, Rijeka, Zadar, Pula, Poreč, Čakovec, Bjelovar, Crikvenica, Slavonski Brod, Karlovac, Virovitica, Sisak, Daruvar, Đakovo, Orahovica, Vinkovci i druga mjesta. Kako bi ste pronašli najbliži SPAR-ov supermarket ili hipermarket u vašoj blizini, molimo vas da kliknete ovdje. Kako bi ste saznali radno vrijeme SPAR-a ili Interspara, koje ovisi o prodajnom mjestu, kliknite na ovaj link.

Najnoviji katalozi
Trgovci - hipermarketi i supermarketi