Plodine - katalozi, trgovine i radno vrijeme

Katalozi Plodine

Gdje pronaći trgovine

Pročitajte više

O PLODINAMA

Osnovana 1993. godine u Rijeci, tvrtka Plodine je lanac hrvatskih supermarketa. 2000. počinje sa širenjem izvan regije time što otvara nove, moderne supermarkete u skladu s europskim standardima. U poslovanju stavlja veliku važnost na svježe meso, voće i povrće, te na veliku zastupljenost hrvatskih proizvoda. Danas ima 83 supermarketa diljem Hrvatske koji se nalaze u svakom dijelu Hrvatske osim Dubrovačko-neretvanske županije.

Ocjenjivanjem puta nezavisnog glasanja, Plodine je za 2017./2018. osvojio titulu Superbrands i time dokazao da posjeduje kvalitetu, različitost, pouzdanost i emotivni učinak, što su vrijednosti po kojima se Plodine izdvajaju od ostalih lanaca supermarketa.

Plodine često nude vikend akcije i akcije sve u pola cijene. Svake srijede izlazi novi katalog. Za preuzimanje novog kataloga, možete kliknuti ovdje. Obratite pažnju na mlijeko, kutne garniture, stolice, igračke, pelete, navlake za stolice, bicikle, parne čistače, auto gume i kofere, koji mogu biti izuzetno sniženi.

Za više informacija o Plodinama, posjetite njihovu web stranicu na https://www.plodine.hr.

ZAŠTO LJUDI VOLE KUPOVATI U PLODINAMA

POSLOVNICE I RADNO VRIJEME

Supermarkete Plodine možete naći u svakoj županiji Republike Hrvatske osim – za sada – Dubrovačko-neretvanske. Plodine možete naći u gradovima kao što su Zagreb, Split, Rijeka, Pula, Poreč, Osijek, Zadar, Županja, Virovitica, Bjelovar, Biograd, Đakovo, Crikvenica, Slavonski Brod, Karlovac, Požega i mnogi drugi. Za pronalazak vama najbližeg Plodine supermarketa, kliknite ovdje. Radno vrijeme je svakim danom od 7 do 22h, osim u Slavonskom Brodu (City Colosseum) koji radi svakog dana od 8 do 22h.

Najnoviji katalozi
Trgovci - hipermarketi i supermarketi