Pašteta - Odlične cijene iz kataloga

search

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
logo - KTC
KTC
Pašteta 100g Ascommerce  

*

0,52 €
logo - KTC
KTC
Pašteta 50g Podravka  

*

0,55 €
logo - INTERSPAR
INTERSPAR
Pašteta pileća Poli  
0,89 €
logo - Kaufland
Kaufland
GAVRILOVIĆ Pašteta Kokošja jetrena ili čajna 100 g  

*

0,89 €
logo - Lidl
Lidl
PODRAVKA PAŠTETA  
0,89 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

Gdje je na akciji - pašteta

Proizvod pašteta trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR, Kaufland, KTC, Lidl, Plodine.

 

Gdje je najjeftinije - pašteta

Najniža cijena za proizvod pašteta može se pronaći u trgovini KTC, gdje košta 0,52 € u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo. Ova posebna ponuda vrijedi od 20.06. do 26.06.2024..

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na pašteta. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada pašteta bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti pašteta.

Provjerite cijenu pašteta u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Trgovina KRK, Metro, Trgocentar, Studenac, Vrutak, Boso, Pivac, Lidl, PPK Bjelovar, Kaufland. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 5th Element, 7Days, AdBlue. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

 

Pašteta - najniža cijena

Izgled u katalozima

Gdje kupiti - pašteta

Najnoviji katalozi