Kaufland - katalozi, trgovine i radno vrijeme

Katalozi Kaufland

Gdje pronaći trgovine

Pročitajte više

O Kauflandu

Kaufland, njemački lanac hipermarketa koji je osnovan 1930. Kaufland danas ima više od 1270 poslovnica širom svijeta, dok u Hrvatskoj prvi put otvoren 2001. i ima poslovnice na čak 39 lokacija, a dostupno je više od 30000 proizvoda. Odlikuje se izuzetno velikim izborom proizvoda pod jednim krovom, od prehrambenih proizvoda do robe opće namjene. Prema nezavisnoj agenciji za istraživanje tržišta Hendal, Kaufland je prošao ispitivanje i time nudi najbolji omjer cjene i kvalitete u kategoriji "Svježe voće i povrće"

U Kauflandu od prehrambenih proizvoda možete pronaći voće, povrće, meso, pekarske proizvode, mliječne proizvode, začine, tjesteninu, bezalkoholna i alkoholna pića, te slatkiše. Od neprehrambenih proizvoda tu su igračke, gume, cvijeće, vrtna oprema, kućanski uređaji, knjige, odjeća, obuća i mnogi drugi artikli. Kaufland nudi i vlastite robne marke čijom kupovinom ćete uštedjeti, ali i ne izgubiti na kvaliteti.

Kaufland također nudi Kaufland mobilnu aplikaciju. Njome možete uvrstiti proizvode iz recepata direktno na popis za kupovinu te pregledati sve što se trenutno može kupiti u Kauflandu, kao i trenutne akcije.

Kako bi ste vidjeli trenutne ponude i akcije, kao recimo vikend akciju, kliknite ovdje.  Za najnoviji katalog kliknite ovdje. Da bi ste saznali više o poslovanju Kauflanda i Kauflandovim trenutnim ponudama, posjetite stranicu https://www.kaufland.hr.

Zašto ljudi vole kupovati u Kauflandu

Poslovnice i radno vrijeme

Kauflandove trgovine možete pronaći u gotovo svakom većem mjestu u Hrvatskoj. Kaufland se nalazi u mjestima Bjelovaru, Čakovcu, Dugom Selu, Đakovu, Karlovcu, Kutini, Makarskoj, Novoj Gradiški, Osijeku, Poreču, Požegi, Puli, Rijeci, Samoboru, Sinju, Sisku, Slavonskom Brodu, Splitu, Šibeniku, Trogiru, Umagu, Varaždinu, Velikoj Gorici, Virovitici, Vukovaru, Zadru i Zagrebu. Da bi ste pronašli najbližu Kauflandovu trgovinu, kliknite ovdje. Radno vrijeme je drukčije od trgovine do trgovine te ga možete vidjeti na spomenutom linku.

Najnoviji katalozi
Trgovci - hipermarketi i supermarketi