Košara - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Plodine
Plodine
Viseća košarica za tuš - • plastična  

*

1,59 EUR
Tommy
Tommy
Košara, 1 kom višenamjenska dimenzije: 27 x 16 x 9 cm razne boje super cijena  

*

2,09 EUR
Tommy
Tommy
Košara, 1 kom višenamjenska već od 2,49 €/18,76 kn  

*

2,49 EUR
Pepco
Pepco
Košara - s ručkama, dimenzije na izbor: 30 x 19 x 17 cm  

*

3,00 EUR
JYSK
JYSK
INFINITY KOŠARA - 4,5 L, Š18xD26xV12 cm  
3,25 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Košara u katalozima

Katalog Prima
{store} katalog
04.05. - 07.06.2023.
Vrijedi u svim Prima prodavaonicama.
Katalog NKD
{store} katalog
 
Vrijedi u svim NKD prodavaonicama.
Katalog Bauhaus
{store} katalog
25.05. - 31.07.2023.
Vrijedi u svim Bauhaus prodavaonicama.
 

Košara – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za košara? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput košara. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima košara.

Proizvod košara je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Plodine. Možete ga kupiti za 1,59 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 31.05. do 06.06.2023..

Proizvod košara trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini JYSK, KTC, Pepco, Plodine, Prima, Tommy. Najniža cijena za proizvod košara može se pronaći u trgovini Plodine, gdje košta 1,59 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na košara. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada košara bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti košara.

Provjerite cijenu košara u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Plodine, KTC, JYSK, Prima, Pepco, Tommy, NKD, Bauhaus, Metro. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, adding role, aparat za sladoled. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – košara

Najnoviji katalozi