Košara - Odlične cijene iz kataloga

search

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
logo - JYSK
JYSK
Košara FRANS Š32xD27xV20cm crna  
2,75 €
logo - Lidl
Lidl
ERNESTOⓇ Pletena košarica  
2,99 €
logo - Lidl
Lidl
ERNESTOⓇ Košarica za kruh  
3,99 €
logo - JYSK
JYSK
Košara HALVDAN Š25xD33xV15cm siva  
6,00 €
logo - JYSK
JYSK
Košara AMUND Š20xD30xV10cm natur  
8,50 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

Gdje je na akciji - košara

Proizvod košara trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini JYSK, Lidl.

 

Gdje je najjeftinije - košara

Najniža cijena za proizvod košara može se pronaći u trgovini JYSK, gdje košta 2,75 € u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo. Ova posebna ponuda vrijedi od 03.03.2024. do 04.03.2025..

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na košara. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada košara bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti košara.

Provjerite cijenu košara u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca KTC, Lidl, JYSK, Kik. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 5th Element, 7Days, 7UP, adding role. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

 

Košara - razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Gdje kupiti - košara

Najnoviji katalozi