Kobasica roštiljska - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Lidl
Lidl
Dulano Roštilj - kobasice Classic ili dimljene  
1,89 EUR
Lidl
Lidl
Grillmeister - Roštilj kobasice Svinjetina, Tel chilli ili perad Ugrabi priliku!  
2,59 EUR
Studenac
Studenac
PIK VRBOVEC KOBASICA ROŠTILJSKA 420 g 7,11 €/kg - 53,64 kn/kg  
2,99 EUR
Lidl
Lidl
Pikok Roštilj kobasice XXL Debrecinka, roštiljka, ljuta roštiljka ili pivska  
3,69 EUR
Tommy
Tommy
Roštiljska kobasica, 460 g Pik 8,68 € / 65,36 kn/kg  

*

3,99 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Kobasica roštiljska u katalozima

 

Kobasica roštiljska – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za kobasica roštiljska? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput kobasica roštiljska. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima kobasica roštiljska.

Proizvod kobasica roštiljska je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Lidl. Možete ga kupiti za 1,89 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 29.05. do 04.06.2023..

Proizvod kobasica roštiljska trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini Lidl, Studenac, Tommy. Najniža cijena za proizvod kobasica roštiljska može se pronaći u trgovini Lidl, gdje košta 1,89 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na kobasica roštiljska. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada kobasica roštiljska bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti kobasica roštiljska.

Provjerite cijenu kobasica roštiljska u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Lidl, Tommy, Studenac, Metro, Kitro. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, adding role, aparat za sladoled. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – kobasica roštiljska

Najnoviji katalozi