Salama narezak - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
INTERSPAR
INTERSPAR
Trajni naresci Gavrilović - odabrane vrste 80 g 1 kg = 22,38 € / 168,62 kn  
1,79 EUR
SPAR
SPAR
Trajni naresci Gavrilović - odabrane vrste 80 g 1 kg = 22,38 € / 168,62 kn  
1,79 EUR
Studenac
Studenac
CEKIN Sendvič narezak - sa sirom, 500 g 4,50 €/kg, 33,91 kn/kg  
2,25 EUR
Tommy
Tommy
Pileća kobasica ili sendvič narezak, 500 g Cekin Vindija 4,50 € / 33,91 kn/kg  

*

2,25 EUR
Studenac
Studenac
PIK - VRBOVEC ŠUNKA FINA narezak, 150 g 15,27 €/kg, 115,03 kn/kg  
2,29 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Salama narezak u katalozima

 

Salama narezak – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za salama narezak? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput salama narezak. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima salama narezak.

Proizvod salama narezak je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR. Možete ga kupiti za 1,79 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 31.05. do 06.06.2023..

Proizvod salama narezak trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR, SPAR, Studenac, Tommy. Najniža cijena za proizvod salama narezak može se pronaći u trgovini INTERSPAR, SPAR, gdje košta 1,79 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na salama narezak. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada salama narezak bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti salama narezak.

Provjerite cijenu salama narezak u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Tommy, Studenac, SPAR, Boso, Metro, Kitro, INTERSPAR. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7UP, adding role. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – salama narezak

Najnoviji katalozi