Kobasica - Odlične cijene iz kataloga

search

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
logo - Kaufland
Kaufland
FRANKFURT ILI WUDY  

*

0,29 €
logo - Lidl
Lidl
Pikok Kobasica Lyon  
0,89 €
logo - KTC
KTC
Čajna, srijemska ili bečka kobasica 80g Sljeme  

*

1,09 €
logo - Kaufland
Kaufland
ROZETO Kobasica  

*

1,19 €
logo - Lidl
Lidl
Pikok Poličan kobasica XXL  
1,49 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

Gdje je na akciji - kobasica

Proizvod kobasica trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini dm, INTERSPAR, Kaufland, Konzum, KTC, Lidl, Plodine.

 

Gdje je najjeftinije - kobasica

Najniža cijena za proizvod kobasica može se pronaći u trgovini Kaufland, gdje košta 0,29 € u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo. Ova posebna ponuda vrijedi od 19.06. do 25.06.2024..

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na kobasica. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada kobasica bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti kobasica.

Provjerite cijenu kobasica u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Tommy, KTC, Trgocentar, Konzum, Vrutak, Trgovina KRK, Lidl, dm, Pivac, Studenac. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 5th Element, 7Days, AdBlue. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

 

Kobasica - najniža cijena

Izgled u katalozima

Gdje kupiti - kobasica

Najnoviji katalozi