Metro - katalozi, trgovine i radno vrijeme

Katalozi Metro

Gdje pronaći trgovine

Pročitajte više

O METRO-U

2001. godine u Hrvatskoj počinje s poslovanjem METRO Cash & Carry d.o.o. METRO je među vodećim međunarodnim veleprodajnim tvrtkama koje trguju prehrambenim i neprehrambenim proizvodima. Proizvodi koje prodaju su  za potrebe restorana, hotela i cateringa. METRO izdvaja visoka kontrola kvalitete i vlastite robne marke. Kako bi ste postali METRO-ov kupac, trebate imati METRO karticu, o kojoj više možete saznati ovdje.

Prvi METRO centar je otvoren u Zagrebu, dok danas ima devet veleprodajnih centara i to u Rijeci, Splitu, Zadru, Osijeku, Puli, Varaždinu i Poreču. METRO Cash & Carry ponosi se svojom prisutnošću u 25 država u kojima raspolaže s više od 750 samoposlužnih centara.

U METRO centrima možete pronaći električne uređaje i male uređaje za kućanstvo, alate za kućnu radinost, tehniku, televizore, dječje aute na akumulatore, uredski materijal, sredstva za higijenu i kozmetiku, hrvatska vina, meso poput govedine, peradi i svinjetine, ribu,mliječne proizvode, povrće, voće, smrznute proizvode i mnoge druge. Plaćati se može gotovinom i karticama na POS uređajima.

Ukoliko vas zanimaju METRO-ov katalozi, kliknite ovdje. METRO-ov katalog neprehrana sadrži proizvode na koje bi ste trebali obratiti pozornost pri kupovini, te sadrži trenutne akcije kao što je vikend akcija. Proizvode iz METRO kataloga možete naručiti preko interneta kako bi vam bili dostavljeni na vašu kućnu adresu.

Kako bi ste saznali više o Metro-ovom poslovanju i ponudama, posjetite ih na njihovoj web stranici https://www.metro-cc.hr.

ZAŠTO LJUDI VOLE KUPOVATI U METRO-U

POSLOVNICE I RADNO VRIJEME

METRO-ove veleprodajne centre možete pronaći na čak devet mjesta u Hrvatskoj – u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Puli, Varaždinu, Zadaru, Poreču i Dubrovniku. Kako bi ste mogli pronaći vama najbliži METRO prodajni centar, kliknite ovdje. Radno vrijeme ovisi o poslovnici, te  ga možete provjeriti na istom linku.

Najnoviji katalozi
Trgovci - hipermarketi i supermarketi