Metro - katalozi i akcije


Ako pretražujete web za kataloge Metro, došli ste na pravo mjestu. Imamo najnovije letke iz Metro te vodimo računa da dobijete najbolje cijene i akcije u svojoj trgovini. Ako želite uštedjeti nešto novca uporabom akcija u Metro tjednim lecima te ostvariti najbolje popuste na Metro tjednim katalozima, onda ste došli na pravo mjesto.

Odaberite podružnicu  
Katalozi možda ne važe u svim lokalnim trgovinama.
 

Najbolji katalozi i letci Metro na internetu
Imamo informacije o gotovo svakom Metro katalogu i prodaji gotovo u cijeloj Hrvatskoj! Bez obzira na to jesu li skriveni u katalogu, na internetu ili offline, možete ih pretraživati na našoj web stranici.

Otkrijte najbolje Metro prodaje
Ogroman broj ljudi želi uštedjeti novac na svom shopu na Metro. Imamo sve informacije o Metro prodajama tako da možete dobiti najbolje cijene i uštedjeti novac. Samo pogledaje posljednje kataloge i letke ovdje te vidite kako biste mogli sačuvati novac na sjajnim proizvodima. Ne zaboravite, štednja je temelj uspjeha!

Uložite svoje vrijeme!
Radi se samo o ispravnom mentalnom sklopu kad se radi o štednji. Upravo sada ćete možda uštedjeti nekoliko kuna, ali svaka pomoć je dobro došla te štednja s katalozima Metro izvrstan je način da najbolje iskoristite svoj novac. Sve što vam treba je pametan kupac te malo istraživanja prije kupovine na Metro. Treba malo više vremena ali naši letci mogu vam uštedjeti brdo novaca!

Na ovoj stranici pronaći ćete 29 trenutnih Metro kataloga koji važe do 25.03.2022. U katalozima ćete pronaći posebne ponude i popuste pretežito iz kategorije Hipermarketi i supermarketi, konkretno: vino, posuda, tanjur, zdjela, cabernet sauvignon, nož, poklon set, ulja, sredstvo za čišćenje, pekač, koje možete kupiti u 10 trgovina u gradovima kao što su Zagreb, Osijek, Zadar, Pula, Stenjevec itd. Ako ste zainteresirani za sniženja, promocije i posebne ponude u drugim trgovinama, pogledajte kataloge jednog od ostalih 96 maloprodajnih lanaca čiji su katalozi dostupni na Moj Katalog. Također možete pretražiti i arhivu trgovine Metro da pogledate 296 kataloga koji više ne važe.

Metro trgovine
Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Trgovci