KTC - katalozi i akcije


Ako pretražujete web za kataloge KTC, došli ste na pravo mjestu. Imamo najnovije letke iz KTC te vodimo računa da dobijete najbolje cijene i akcije u svojoj trgovini. Ako želite uštedjeti nešto novca uporabom akcija u KTC tjednim lecima te ostvariti najbolje popuste na KTC tjednim katalozima, onda ste došli na pravo mjesto.

Odaberite podružnicu  
Katalozi možda ne važe u svim lokalnim trgovinama.
 

Najbolji katalozi i letci KTC na internetu
Imamo informacije o gotovo svakom KTC katalogu i prodaji gotovo u cijeloj Hrvatskoj! Bez obzira na to jesu li skriveni u katalogu, na internetu ili offline, možete ih pretraživati na našoj web stranici.

Otkrijte najbolje KTC prodaje
Ogroman broj ljudi želi uštedjeti novac na svom shopu na KTC. Imamo sve informacije o KTC prodajama tako da možete dobiti najbolje cijene i uštedjeti novac. Samo pogledaje posljednje kataloge i letke ovdje te vidite kako biste mogli sačuvati novac na sjajnim proizvodima. Ne zaboravite, štednja je temelj uspjeha!

Uložite svoje vrijeme!
Radi se samo o ispravnom mentalnom sklopu kad se radi o štednji. Upravo sada ćete možda uštedjeti nekoliko kuna, ali svaka pomoć je dobro došla te štednja s katalozima KTC izvrstan je način da najbolje iskoristite svoj novac. Sve što vam treba je pametan kupac te malo istraživanja prije kupovine na KTC. Treba malo više vremena ali naši letci mogu vam uštedjeti brdo novaca!

Na ovoj stranici pronaći ćete 6 trenutnih KTC kataloga koji važe do 10.11.2021. U katalozima ćete pronaći posebne ponude i popuste pretežito iz kategorije Hipermarketi i supermarketi, konkretno: kobasica, posuda, keksi, sir, deterdžent za pranje, dezodoran, osvježivač, nektar, osvježivač wc, zubna pasta, koje možete kupiti u 89 trgovina u gradovima kao što su Karlovac, Sisak, Velika Gorica, Bjelovar, Koprivnica itd. Ako ste zainteresirani za sniženja, promocije i posebne ponude u drugim trgovinama, pogledajte kataloge jednog od ostalih 96 maloprodajnih lanaca čiji su katalozi dostupni na Moj Katalog. Također možete pretražiti i arhivu trgovine KTC da pogledate 223 kataloga koji više ne važe.

KTC trgovine
Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Trgovci