Konzum - katalozi i akcije


Ako pretražujete web za kataloge Konzum, došli ste na pravo mjestu. Imamo najnovije letke iz Konzum te vodimo računa da dobijete najbolje cijene i akcije u svojoj trgovini. Ako želite uštedjeti nešto novca uporabom akcija u Konzum tjednim lecima te ostvariti najbolje popuste na Konzum tjednim katalozima, onda ste došli na pravo mjesto.

Odaberite podružnicu  
Katalozi možda ne važe u svim lokalnim trgovinama.

Katalog Konzum

Konzum katalog - 09.05.2022. - 21.05.2022.
09.05. - 21.05.2022.
Vrijedi u svim Konzum prodavaonicama.
 

Konzum je već desetljećima uz vas i vašu obitelj

Konzum je možda najpoznatije ime u trgovini u Hrvatskoj. To je i mala trgovina u susjedstvu u koju idete u svakodnevnu nabavku, ali i veliki Super Konzum u kojem obavljate tjednu ili mjesečnu kupnju.

Akcijska ponuda

Konzum je uvijek korak ispred svih ostalih trgovina robom široke potrošnje. Njihovi su katalozi tjedni, a u ponudu su uključeni različiti proizvodi koji su svima potrebni. Novi katalog izlazi četvrtkom, odnosno tada počinje akcija, a katalog na internetskoj stranici https://www.konzum.hr možete vidjeti već od utorka i isplanirati si najpovoljniju kupovinu.

Za sve one koji ne idu u tjednu nabavku, nego svakodnevno kupuju potrebne namirnice, Konzumova akcija za početak tjedna prava je prilika za ostvarenje ušteda.

Osim akcijskih ponuda iz kataloga, Konzumov letak često nudi neprehrambene proizvode po akcijskim cijenama. Tako možete po povoljnim cijenama kupiti različite tekstilne proizvode, male kućanske aparate i slično.

Posebnosti konzuma

U svakom Konzumu naći ćete svježe pečen kruh i pekarske proizvode, a u većim trgovinama i mesnicu, ribarnicu, kao i odjel s gotovim pečenim i kuhanim jelima. Ni to nije sve, jer se Konzum pobrinuo da sve potrebne proizvode možete naručiti putem interneta, a oni mogu biti dopremljeni na vašu kućnu adresu.

Od kad je Konzum lanac svojih trgovina proširio na područje cijele Hrvatske, brojne su pogodnosti koje nudi svojim vjernim kupcima. Tako, na primjer, svaki član kluba vjernosti, odnosno, vlasnik Konzum MultiPlus kartice za svaki rođendan dobije čestitku i bon s popustom na cijelu kupnju. Osim toga, za sve vlasnike Konzum MultiPlus kartice postoje snižene cijene u trgovini te je i tu moguće ostvariti značajne popuste.

Konzum misli i na svoje kupce koji su u trećoj životnoj dobi. Svaki kupac umirovljenik ima pravo na 10% popusta, uz ostale popuste koji se već primjenjuju za taj proizvod. Ako trebate prigodan poklon, a niste sigurni što kupiti, u ponudi imaju i poklon kartice. Osim toga, na blagajnama Konzuma možete platiti i svoje račune.

Konzum trgovine
Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Trgovci