Konzum - katalozi i akcije


Ako pretražujete web za kataloge Konzum, došli ste na pravo mjestu. Imamo najnovije letke iz Konzum te vodimo računa da dobijete najbolje cijene i akcije u svojoj trgovini. Ako želite uštedjeti nešto novca uporabom akcija u Konzum tjednim lecima te ostvariti najbolje popuste na Konzum tjednim katalozima, onda ste došli na pravo mjesto.

Najbolji katalozi i letci Konzum na internetu
Imamo informacije o gotovo svakom Konzum katalogu i prodaji gotovo u cijeloj Hrvatskoj! Bez obzira na to jesu li skriveni u katalogu, na internetu ili offline, možete ih pretraživati na našoj web stranici.

Otkrijte najbolje Konzum prodaje
Ogroman broj ljudi želi uštedjeti novac na svom shopu na Konzum. Imamo sve informacije o Konzum prodajama tako da možete dobiti najbolje cijene i uštedjeti novac. Samo pogledaje posljednje kataloge i letke ovdje te vidite kako biste mogli sačuvati novac na sjajnim proizvodima. Ne zaboravite, štednja je temelj uspjeha!

Uložite svoje vrijeme!
Radi se samo o ispravnom mentalnom sklopu kad se radi o štednji. Upravo sada ćete možda uštedjeti nekoliko kuna, ali svaka pomoć je dobro došla te štednja s katalozima Konzum izvrstan je način da najbolje iskoristite svoj novac. Sve što vam treba je pametan kupac te malo istraživanja prije kupovine na Konzum. Treba malo više vremena ali naši letci mogu vam uštedjeti brdo novaca!

Na ovoj stranici pronaći ćete 1 trenutnih Konzum kataloga koji važe do 15.07.2020. U katalozima ćete pronaći posebne ponude i popuste pretežito iz kategorije Hipermarketi i supermarketi, konkretno: čokolada, badem, lopata, paprika, madrac, vanilija, intex, podravka, lješnjak, pile, koje možete kupiti u 605 trgovina u gradovima kao što su Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar itd. Ako ste zainteresirani za sniženja, promocije i posebne ponude u drugim trgovinama, pogledajte kataloge jednog od ostalih 75 maloprodajnih lanaca čiji su katalozi dostupni na Moj Katalog. Također možete pretražiti i arhivu trgovine Konzum da pogledate 132 kataloga koji više ne važe.

Konzum trgovine
Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Trgovci