Konzum - katalozi i akcije


Ako pretražujete web za kataloge Konzum, došli ste na pravo mjestu. Imamo najnovije letke iz Konzum te vodimo računa da dobijete najbolje cijene i akcije u svojoj trgovini. Ako želite uštedjeti nešto novca uporabom akcija u Konzum tjednim lecima te ostvariti najbolje popuste na Konzum tjednim katalozima, onda ste došli na pravo mjesto.

Konzum je već desetljećima uz vas i vašu obitelj

Konzum je možda najpoznatije ime u trgovini u Hrvatskoj. To je i mala trgovina u susjedstvu u koju idete u svakodnevnu nabavku, ali i veliki Super Konzum u kojem obavljate tjednu ili mjesečnu kupnju.

Akcijska ponuda

Konzum je uvijek korak ispred svih ostalih trgovina robom široke potrošnje. Njihovi su katalozi tjedni, a u ponudu su uključeni različiti proizvodi koji su svima potrebni. Novi katalog izlazi četvrtkom, odnosno tada počinje akcija, a katalog na internetskoj stranici https://www.konzum.hr možete vidjeti već od utorka i isplanirati si najpovoljniju kupovinu.

Za sve one koji ne idu u tjednu nabavku, nego svakodnevno kupuju potrebne namirnice, Konzumova akcija za početak tjedna prava je prilika za ostvarenje ušteda.

Osim akcijskih ponuda iz kataloga, Konzumov letak često nudi neprehrambene proizvode po akcijskim cijenama. Tako možete po povoljnim cijenama kupiti različite tekstilne proizvode, male kućanske aparate i slično.

Posebnosti konzuma

U svakom Konzumu naći ćete svježe pečen kruh i pekarske proizvode, a u većim trgovinama i mesnicu, ribarnicu, kao i odjel s gotovim pečenim i kuhanim jelima. Ni to nije sve, jer se Konzum pobrinuo da sve potrebne proizvode možete naručiti putem interneta, a oni mogu biti dopremljeni na vašu kućnu adresu.

Od kad je Konzum lanac svojih trgovina proširio na područje cijele Hrvatske, brojne su pogodnosti koje nudi svojim vjernim kupcima. Tako, na primjer, svaki član kluba vjernosti, odnosno, vlasnik Konzum MultiPlus kartice za svaki rođendan dobije čestitku i bon s popustom na cijelu kupnju. Osim toga, za sve vlasnike Konzum MultiPlus kartice postoje snižene cijene u trgovini te je i tu moguće ostvariti značajne popuste.

Konzum misli i na svoje kupce koji su u trećoj životnoj dobi. Svaki kupac umirovljenik ima pravo na 10% popusta, uz ostale popuste koji se već primjenjuju za taj proizvod. Ako trebate prigodan poklon, a niste sigurni što kupiti, u ponudi imaju i poklon kartice. Osim toga, na blagajnama Konzuma možete platiti i svoje račune.

Najbolji katalozi i letci Konzum na internetu
Imamo informacije o gotovo svakom Konzum katalogu i prodaji gotovo u cijeloj Hrvatskoj! Bez obzira na to jesu li skriveni u katalogu, na internetu ili offline, možete ih pretraživati na našoj web stranici.

Otkrijte najbolje Konzum prodaje
Ogroman broj ljudi želi uštedjeti novac na svom shopu na Konzum. Imamo sve informacije o Konzum prodajama tako da možete dobiti najbolje cijene i uštedjeti novac. Samo pogledaje posljednje kataloge i letke ovdje te vidite kako biste mogli sačuvati novac na sjajnim proizvodima. Ne zaboravite, štednja je temelj uspjeha!

Uložite svoje vrijeme!
Radi se samo o ispravnom mentalnom sklopu kad se radi o štednji. Upravo sada ćete možda uštedjeti nekoliko kuna, ali svaka pomoć je dobro došla te štednja s katalozima Konzum izvrstan je način da najbolje iskoristite svoj novac. Sve što vam treba je pametan kupac te malo istraživanja prije kupovine na Konzum. Treba malo više vremena ali naši letci mogu vam uštedjeti brdo novaca!

Na ovoj stranici pronaći ćete 4 trenutnih Konzum kataloga koji važe do 04.10.2020. U katalozima ćete pronaći posebne ponude i popuste pretežito iz kategorije Hipermarketi i supermarketi, konkretno: pivo, svijetlo pivo, piletina, riža, hrana za mačke, hrana za pse, čokolada, podravka, kava, naranča, koje možete kupiti u 605 trgovina u gradovima kao što su Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar itd. Ako ste zainteresirani za sniženja, promocije i posebne ponude u drugim trgovinama, pogledajte kataloge jednog od ostalih 85 maloprodajnih lanaca čiji su katalozi dostupni na Moj Katalog. Također možete pretražiti i arhivu trgovine Konzum da pogledate 145 kataloga koji više ne važe.

Konzum trgovine
Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Trgovci