Plodine - katalozi i akcije


Ako pretražujete web za kataloge Plodine, došli ste na pravo mjestu. Imamo najnovije letke iz Plodine te vodimo računa da dobijete najbolje cijene i akcije u svojoj trgovini. Ako želite uštedjeti nešto novca uporabom akcija u Plodine tjednim lecima te ostvariti najbolje popuste na Plodine tjednim katalozima, onda ste došli na pravo mjesto.

Sve što vam je potrebno za dom, od prehrambenih proizvoda, preko kozmetike, do malih kućanskih aparata

Plodine su veliki trgovački lanac koji već dugo posluje na području Republike Hrvatske. Poznati su po svojim akcijama i prigodnim prodajama, kao i po raznolikoj ponudi u kojoj svatko može naći ono što mu je potrebno.

Popusti i katalozi

Katalog Plodina doći će vam na kućnu adresu, ali ako se to slučajno ne dogodi, svu ponudu akcija i sniženja možete pronaći i na njihovoj internetskoj stranici http://www.plodine.hr.

Novi katalog Plodina izlazi jednom tjedno i u njemu ćete naći najnovije proizvode koji se prodaju po sniženim cijenama. Osim osnovnog kataloga s prehrambenim proizvodima, dostupni su i katalozi sve u pola cijene, u kojima se određeni asortiman proizvoda prodaje s 50% sniženja, ali i prigodne ponude, kao što je najnoviji katalog s namirnicama potrebnim za pripremu roštilja, slastica i slično. Postoji i letak na kojem je navedena vikend akcija koju ne biste trebali propustiti kad krenete u nabavku za sljedeći tjedan.

U Plodinama možete naći i njihovu robnu marku „Plodine“ koja kupcima osigurava kvalitetne proizvode iz vlastite proizvodnje po cijenama koje su vrlo često puno povoljnije od cijena drugi proizvođača.

Akcijska prodaja

Pojam akcija u Plodinama poprima sasvim novo značenje. Sniženje cijena u akcijskoj prodaji nije samo simbolično, nego vam omogućuje nabavljanje proizvoda koje trebate po doista povoljnim cijenama, što znači znatne uštede za vaš kućni budžet.

U Plodinama doista brinu o kvaliteti prehrambenih proizvoda te na svojim policama nude samo najbolje iz domaćeg i stranog uzgoja. Postoji mogućnost prigovora potrošača na koje tvrtka vrlo brzo odgovara te pronalazi najpovoljnije rješenje za sebe, ali i za kupca.

Možda je jedini nedostatak što kod akcije „U pola cijene“ u trgovinama postoji samo ograničen broj komada određenog proizvoda pa se morate potruditi doći dovoljno rano kako biste uspjeli kupiti ono što želite.

Najbolji katalozi i letci Plodine na internetu
Imamo informacije o gotovo svakom Plodine katalogu i prodaji gotovo u cijeloj Hrvatskoj! Bez obzira na to jesu li skriveni u katalogu, na internetu ili offline, možete ih pretraživati na našoj web stranici.

Otkrijte najbolje Plodine prodaje
Ogroman broj ljudi želi uštedjeti novac na svom shopu na Plodine. Imamo sve informacije o Plodine prodajama tako da možete dobiti najbolje cijene i uštedjeti novac. Samo pogledaje posljednje kataloge i letke ovdje te vidite kako biste mogli sačuvati novac na sjajnim proizvodima. Ne zaboravite, štednja je temelj uspjeha!

Uložite svoje vrijeme!
Radi se samo o ispravnom mentalnom sklopu kad se radi o štednji. Upravo sada ćete možda uštedjeti nekoliko kuna, ali svaka pomoć je dobro došla te štednja s katalozima Plodine izvrstan je način da najbolje iskoristite svoj novac. Sve što vam treba je pametan kupac te malo istraživanja prije kupovine na Plodine. Treba malo više vremena ali naši letci mogu vam uštedjeti brdo novaca!

Na ovoj stranici pronaći ćete 2 trenutnih Plodine kataloga koji važe do 23.09.2020. U katalozima ćete pronaći posebne ponude i popuste pretežito iz kategorije Hipermarketi i supermarketi, konkretno: boja, čokolada, papuče, torba, piletina, tjestenina, kobasica, keksi, pileći, majica, koje možete kupiti u 79 trgovina u gradovima kao što su Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Slavonski Brod itd. Ako ste zainteresirani za sniženja, promocije i posebne ponude u drugim trgovinama, pogledajte kataloge jednog od ostalih 85 maloprodajnih lanaca čiji su katalozi dostupni na Moj Katalog. Također možete pretražiti i arhivu trgovine Plodine da pogledate 133 kataloga koji više ne važe.

Plodine trgovine
Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Trgovci