Kreker - Odlične cijene iz kataloga

search

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
logo - KTC
KTC
Tuc krekeri 100g  

*

0,85 €
logo - INTERSPAR
INTERSPAR
Krekeri Vic  
0,99 €
logo - Konzum
Konzum
KVIKI KREKER  
1,05 €
logo - Kaufland
Kaufland
GABRIELI Kukuruzne grickalice 2x 100 g  

*

1,09 €
logo - dm
dm
dmBio Integralni krekeri od pira i sezama  
1,10 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

Gdje je na akciji - kreker

Proizvod kreker trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini dm, INTERSPAR, Kaufland, Konzum, KTC, Lidl.

 

Gdje je najjeftinije - kreker

Najniža cijena za proizvod kreker može se pronaći u trgovini KTC, gdje košta 0,85 € u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo. Ova posebna ponuda vrijedi od 20.06. do 26.06.2024..

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na kreker. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada kreker bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti kreker.

Provjerite cijenu kreker u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Metro, Studenac, Trgocentar, Boso, Vrutak, Stanić Diskont, Müller, Bipa, Lidl, PPK Bjelovar. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 5th Element, 7Days, AdBlue. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

 

Kreker - najniža cijena

Izgled u katalozima

Gdje kupiti - kreker

Najnoviji katalozi