Najbliža
spinner

 Katalozi možda ne važe u svim lokalnim trgovinama.

Kaufland - katalozi i akcije

 

Kaufland – mjesto povoljne kupnje

Svaki katalog Kauflanda donosi pregršt iznenađenja i ponuda za kupce. Postoji nekoliko ponuda i kataloga, od kojih je možda najzanimljivija akcija ponedjeljak srijeda koja svaki početak tjedna dodatno začini posebnim popustima.

Akcija za početak tjedna

Kaufland je jedina trgovina koja na početku svakog tjedna svojim kupcima ponudi posebne akcije i pogodnosti. Od prehrambenih proizvoda, pića, kozmetičkih i higijenskih proizvoda- sve što vam je potrebno možete naći po povoljnijim cijenama.

On-line ponuda

Ukoliko želite saznati što nudi novi katalog akcija, a letak vam nije dostavljen na kućnu adresu, ponuda vam je dostupna na Internetu, u online katalozima, kao i putem mobilne aplikacije. Na internetu možete saznati i sve o brojnim nagradnim natječajima koje Kaufland redovito priprema za svoje vjerne kupce.  Ako niste sigurni koji je katalog novi i koje akcije su trenutno važeće, možete to saznati ako posjetite https://www.kaufland.hr. Tamo ćete, osim najnovijih ponuda, pronaći i ideje za pripremanje ukusnih obroka, deserta, kao i sve ostalo što vam je potrebno.

Ponuda neprehrambenih proizvoda

Svi Kauflandovi katalozi, osim ponude prehrambenih proizvoda, u sebi imaju i posebnu ponudu neprehrambenih proizvoda, a akcija za takve proizvode često donosi sniženja s čak do 50% nižim cijenama.

Vikend akcija je nešto što nikako ne želite propustiti. Sve što vam je potrebno za pripremu hrane i za domaćinstvo tijekom vikenda, prigodne poklone ako idete nekome u posjet, sve to možete pronaći na policama u svom omiljenom trgovačkom centru.

U ponudi Kauflanda je i katalog vina u kojem uvijek možete pronaći vino koje savršeno ide uz objed koji ste planirali pripremiti svojoj obitelji.

Možete biti sigurni da su meso, voće i povrće koje kupujete u Kauflandu domaćeg porijekla, jer ovaj trgovački lanac uspješno surađuje s OPG-ima i otkupljuje domaće kvalitetne proizvode. Kupovinom u Kauflandu po akcijskim cijenama ne samo da ćete uštedjeti novac, nego ćete i pomoći opstanku i proširenju domaće proizvodnje.

Najnoviji katalozi
Trgovci - hipermarketi i supermarketi