Kaufland - katalozi i akcije


Ako pretražujete web za kataloge Kaufland, došli ste na pravo mjestu. Imamo najnovije letke iz Kaufland te vodimo računa da dobijete najbolje cijene i akcije u svojoj trgovini. Ako želite uštedjeti nešto novca uporabom akcija u Kaufland tjednim lecima te ostvariti najbolje popuste na Kaufland tjednim katalozima, onda ste došli na pravo mjesto.

Kaufland – mjesto povoljne kupnje

Svaki katalog Kauflanda donosi pregršt iznenađenja i ponuda za kupce. Postoji nekoliko ponuda i kataloga, od kojih je možda najzanimljivija akcija ponedjeljak srijeda koja svaki početak tjedna dodatno začini posebnim popustima.

Akcija za početak tjedna

Kaufland je jedina trgovina koja na početku svakog tjedna svojim kupcima ponudi posebne akcije i pogodnosti. Od prehrambenih proizvoda, pića, kozmetičkih i higijenskih proizvoda- sve što vam je potrebno možete naći po povoljnijim cijenama.

On-line ponuda

Ukoliko želite saznati što nudi novi katalog akcija, a letak vam nije dostavljen na kućnu adresu, ponuda vam je dostupna na Internetu, u online katalozima, kao i putem mobilne aplikacije. Na internetu možete saznati i sve o brojnim nagradnim natječajima koje Kaufland redovito priprema za svoje vjerne kupce.  Ako niste sigurni koji je katalog novi i koje akcije su trenutno važeće, možete to saznati ako posjetite https://www.kaufland.hr. Tamo ćete, osim najnovijih ponuda, pronaći i ideje za pripremanje ukusnih obroka, deserta, kao i sve ostalo što vam je potrebno.

Ponuda neprehrambenih proizvoda

Svi Kauflandovi katalozi, osim ponude prehrambenih proizvoda, u sebi imaju i posebnu ponudu neprehrambenih proizvoda, a akcija za takve proizvode često donosi sniženja s čak do 50% nižim cijenama.

Vikend akcija je nešto što nikako ne želite propustiti. Sve što vam je potrebno za pripremu hrane i za domaćinstvo tijekom vikenda, prigodne poklone ako idete nekome u posjet, sve to možete pronaći na policama u svom omiljenom trgovačkom centru.

U ponudi Kauflanda je i katalog vina u kojem uvijek možete pronaći vino koje savršeno ide uz objed koji ste planirali pripremiti svojoj obitelji.

Možete biti sigurni da su meso, voće i povrće koje kupujete u Kauflandu domaćeg porijekla, jer ovaj trgovački lanac uspješno surađuje s OPG-ima i otkupljuje domaće kvalitetne proizvode. Kupovinom u Kauflandu po akcijskim cijenama ne samo da ćete uštedjeti novac, nego ćete i pomoći opstanku i proširenju domaće proizvodnje.

Najbolji katalozi i letci Kaufland na internetu
Imamo informacije o gotovo svakom Kaufland katalogu i prodaji gotovo u cijeloj Hrvatskoj! Bez obzira na to jesu li skriveni u katalogu, na internetu ili offline, možete ih pretraživati na našoj web stranici.

Otkrijte najbolje Kaufland prodaje
Ogroman broj ljudi želi uštedjeti novac na svom shopu na Kaufland. Imamo sve informacije o Kaufland prodajama tako da možete dobiti najbolje cijene i uštedjeti novac. Samo pogledaje posljednje kataloge i letke ovdje te vidite kako biste mogli sačuvati novac na sjajnim proizvodima. Ne zaboravite, štednja je temelj uspjeha!

Uložite svoje vrijeme!
Radi se samo o ispravnom mentalnom sklopu kad se radi o štednji. Upravo sada ćete možda uštedjeti nekoliko kuna, ali svaka pomoć je dobro došla te štednja s katalozima Kaufland izvrstan je način da najbolje iskoristite svoj novac. Sve što vam treba je pametan kupac te malo istraživanja prije kupovine na Kaufland. Treba malo više vremena ali naši letci mogu vam uštedjeti brdo novaca!

Na ovoj stranici pronaći ćete 9 trenutnih Kaufland kataloga koji važe do 30.09.2020. U katalozima ćete pronaći posebne ponude i popuste pretežito iz kategorije Hipermarketi i supermarketi, konkretno: vino, meso, riba, pivo, bijelo vino, sir, crno vino, sok, čaša, pršut, koje možete kupiti u 39 trgovina u gradovima kao što su Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar itd. Ako ste zainteresirani za sniženja, promocije i posebne ponude u drugim trgovinama, pogledajte kataloge jednog od ostalih 85 maloprodajnih lanaca čiji su katalozi dostupni na Moj Katalog. Također možete pretražiti i arhivu trgovine Kaufland da pogledate 161 kataloga koji više ne važe.

Kaufland trgovine
Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Trgovci