Lidl - katalozi i akcije


Ako pretražujete web za kataloge Lidl, došli ste na pravo mjestu. Imamo najnovije letke iz Lidl te vodimo računa da dobijete najbolje cijene i akcije u svojoj trgovini. Ako želite uštedjeti nešto novca uporabom akcija u Lidl tjednim lecima te ostvariti najbolje popuste na Lidl tjednim katalozima, onda ste došli na pravo mjesto.

Vaš Lidl uvijek misli na vas

Vjernim kupcima Lidla ne treba pojašnjavati što je dobro u toj trgovini. Svaki katalog donese poneki proizvod na popustu za svaki ukus i svakog kupca. Akcije su grupirane u više dana u tjednu pa tako postoji akcija četvrtkom, ali i posebna vikend akcija.

Promidžbeni letak

Lidl uvijek prati trendove i ide ukorak s napretkom tehnologije. Osim kataloga koji vam dolazi na kućni prag i promidžbenog letka koji možete preuzeti na blagajni svoje omiljene trgovine, uvedena je i mobilna aplikacija u kojoj možete vidjeti digitalni raspored svih promotivnih ponuda i akcija. Mobilnu aplikaciju možete preuzeti na https://www.lidl.hr.

Ponuda iz novih kataloga

Iste cijene u cijeloj zemlji pa i na otocima su ono čime se Lidl ponosi. Ponuda se odnosi na prehrambene proizvode, kozmetičke i higijenske potrepštine, slatkiše i grickalice, ali i sve one proizvode koji mogu zatrebati za pripremu savršenog objeda. Ako imate problem sa smišljanjem jelovnika, Lidlovi recepti donose odlične ideje i prijedloge uz koje za čas možete kupiti sve potrebne namirnice i svojoj obitelji pripremiti novo, ukusno jelo.

Odjeća i alat

Katalog Esmara uvijek donosi pregršt povoljnih ponuda vrlo kvalitetne odjeće i obuće. Mnogi kupci već godinama kupuju samo ove proizvode, jer su napravljeni od prirodnih materijala, u svim veličinama pa nešto za sebe mogu pronaći i djeca i odrasli, neovisno o tjelesnoj građi.

Novi katalozi u sebi imaju uključenu i ponudu alata. Ako ih kupite u Lidlu, nećete požaliti, jer je, iako je namijenjen hobistima, vrlo izdržljiv i pouzdan.

Prospekt donosi i ponudu cvijeća i zelenila, kao i različite vrste sjemena za povrće i ljekovito i ukrasno bilje.

Ukratko, sve što vam treba, od odjeće i obuće, preko prehrambenih proizvoda, alata, cvijeća i ukrasnog bilja možete naći u svakoj od Lidl trgovina. Posebno mjesto pripada pekari u kojoj uvijek možete pronaći svježi kruh i pecivo kakvih nema niti u jednoj drugoj trgovini.

Najbolji katalozi i letci Lidl na internetu
Imamo informacije o gotovo svakom Lidl katalogu i prodaji gotovo u cijeloj Hrvatskoj! Bez obzira na to jesu li skriveni u katalogu, na internetu ili offline, možete ih pretraživati na našoj web stranici.

Otkrijte najbolje Lidl prodaje
Ogroman broj ljudi želi uštedjeti novac na svom shopu na Lidl. Imamo sve informacije o Lidl prodajama tako da možete dobiti najbolje cijene i uštedjeti novac. Samo pogledaje posljednje kataloge i letke ovdje te vidite kako biste mogli sačuvati novac na sjajnim proizvodima. Ne zaboravite, štednja je temelj uspjeha!

Uložite svoje vrijeme!
Radi se samo o ispravnom mentalnom sklopu kad se radi o štednji. Upravo sada ćete možda uštedjeti nekoliko kuna, ali svaka pomoć je dobro došla te štednja s katalozima Lidl izvrstan je način da najbolje iskoristite svoj novac. Sve što vam treba je pametan kupac te malo istraživanja prije kupovine na Lidl. Treba malo više vremena ali naši letci mogu vam uštedjeti brdo novaca!

Na ovoj stranici pronaći ćete 2 trenutnih Lidl kataloga koji važe do 04.10.2020. U katalozima ćete pronaći posebne ponude i popuste pretežito iz kategorije Hipermarketi i supermarketi, konkretno: pilos, jakna, coca-cola, papuče, višnja, nosiljka, majica, nila, tajice, kabanica, koje možete kupiti u 99 trgovina u gradovima kao što su Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar itd. Ako ste zainteresirani za sniženja, promocije i posebne ponude u drugim trgovinama, pogledajte kataloge jednog od ostalih 85 maloprodajnih lanaca čiji su katalozi dostupni na Moj Katalog. Također možete pretražiti i arhivu trgovine Lidl da pogledate 123 kataloga koji više ne važe.

Lidl trgovine
Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Trgovci