Najbliža
spinner

 Katalozi možda ne važe u svim lokalnim trgovinama.

Lidl - katalozi i akcije

 

Vaš Lidl uvijek misli na vas

Vjernim kupcima Lidla ne treba pojašnjavati što je dobro u toj trgovini. Svaki katalog donese poneki proizvod na popustu za svaki ukus i svakog kupca. Akcije su grupirane u više dana u tjednu pa tako postoji akcija četvrtkom, ali i posebna vikend akcija.

Promidžbeni letak

Lidl uvijek prati trendove i ide ukorak s napretkom tehnologije. Osim kataloga koji vam dolazi na kućni prag i promidžbenog letka koji možete preuzeti na blagajni svoje omiljene trgovine, uvedena je i mobilna aplikacija u kojoj možete vidjeti digitalni raspored svih promotivnih ponuda i akcija. Mobilnu aplikaciju možete preuzeti na https://www.lidl.hr.

Ponuda iz novih kataloga

Iste cijene u cijeloj zemlji pa i na otocima su ono čime se Lidl ponosi. Ponuda se odnosi na prehrambene proizvode, kozmetičke i higijenske potrepštine, slatkiše i grickalice, ali i sve one proizvode koji mogu zatrebati za pripremu savršenog objeda. Ako imate problem sa smišljanjem jelovnika, Lidlovi recepti donose odlične ideje i prijedloge uz koje za čas možete kupiti sve potrebne namirnice i svojoj obitelji pripremiti novo, ukusno jelo.

Odjeća i alat

Katalog Esmara uvijek donosi pregršt povoljnih ponuda vrlo kvalitetne odjeće i obuće. Mnogi kupci već godinama kupuju samo ove proizvode, jer su napravljeni od prirodnih materijala, u svim veličinama pa nešto za sebe mogu pronaći i djeca i odrasli, neovisno o tjelesnoj građi.

Novi katalozi u sebi imaju uključenu i ponudu alata. Ako ih kupite u Lidlu, nećete požaliti, jer je, iako je namijenjen hobistima, vrlo izdržljiv i pouzdan.

Prospekt donosi i ponudu cvijeća i zelenila, kao i različite vrste sjemena za povrće i ljekovito i ukrasno bilje.

Ukratko, sve što vam treba, od odjeće i obuće, preko prehrambenih proizvoda, alata, cvijeća i ukrasnog bilja možete naći u svakoj od Lidl trgovina. Posebno mjesto pripada pekari u kojoj uvijek možete pronaći svježi kruh i pecivo kakvih nema niti u jednoj drugoj trgovini.

Proizvodi u katalozima Lidl

Katalog Stranica Proizvodi Opis Cijena
leaflet
20.05. - 26.05.2024.
1 kulen salama 3,98 €
instant napitak 5,79 €
Okusi zavičaja 3,98 €
piletina 2,79 €
salame 3,98 €
3 grožđe 2,39 €
kupus 0,44 €
lubenica 0,79 €
rajčica 1,19 €
4 bijeli kruh 0,59 €
kruh 0,59 €
pecivo 0,51 €
graham pecivo 0,51 €
orahnjača 2,89 €
5 domaći kruh 0,79 €
kruh 0,79 €
kruh s krumpirom 0,79 €
pecivo 0,88 €
burek 0,89 €
7 mljeveno meso 2,69 €
orada 6,49 €
svinjski file 7,19 €
svinjsko meso 7,19 €
junetina 5,59 €
Najnoviji katalozi
Trgovci - hipermarketi i supermarketi