Lidl - katalozi i akcije


Ako pretražujete web za kataloge Lidl, došli ste na pravo mjestu. Imamo najnovije letke iz Lidl te vodimo računa da dobijete najbolje cijene i akcije u svojoj trgovini. Ako želite uštedjeti nešto novca uporabom akcija u Lidl tjednim lecima te ostvariti najbolje popuste na Lidl tjednim katalozima, onda ste došli na pravo mjesto.

Aktualni katalozi

Najbliža
spinner

 Katalozi možda ne važe u svim lokalnim trgovinama.

 

Vaš Lidl uvijek misli na vas

Vjernim kupcima Lidla ne treba pojašnjavati što je dobro u toj trgovini. Svaki katalog donese poneki proizvod na popustu za svaki ukus i svakog kupca. Akcije su grupirane u više dana u tjednu pa tako postoji akcija četvrtkom, ali i posebna vikend akcija.

Promidžbeni letak

Lidl uvijek prati trendove i ide ukorak s napretkom tehnologije. Osim kataloga koji vam dolazi na kućni prag i promidžbenog letka koji možete preuzeti na blagajni svoje omiljene trgovine, uvedena je i mobilna aplikacija u kojoj možete vidjeti digitalni raspored svih promotivnih ponuda i akcija. Mobilnu aplikaciju možete preuzeti na https://www.lidl.hr.

Ponuda iz novih kataloga

Iste cijene u cijeloj zemlji pa i na otocima su ono čime se Lidl ponosi. Ponuda se odnosi na prehrambene proizvode, kozmetičke i higijenske potrepštine, slatkiše i grickalice, ali i sve one proizvode koji mogu zatrebati za pripremu savršenog objeda. Ako imate problem sa smišljanjem jelovnika, Lidlovi recepti donose odlične ideje i prijedloge uz koje za čas možete kupiti sve potrebne namirnice i svojoj obitelji pripremiti novo, ukusno jelo.

Odjeća i alat

Katalog Esmara uvijek donosi pregršt povoljnih ponuda vrlo kvalitetne odjeće i obuće. Mnogi kupci već godinama kupuju samo ove proizvode, jer su napravljeni od prirodnih materijala, u svim veličinama pa nešto za sebe mogu pronaći i djeca i odrasli, neovisno o tjelesnoj građi.

Novi katalozi u sebi imaju uključenu i ponudu alata. Ako ih kupite u Lidlu, nećete požaliti, jer je, iako je namijenjen hobistima, vrlo izdržljiv i pouzdan.

Prospekt donosi i ponudu cvijeća i zelenila, kao i različite vrste sjemena za povrće i ljekovito i ukrasno bilje.

Ukratko, sve što vam treba, od odjeće i obuće, preko prehrambenih proizvoda, alata, cvijeća i ukrasnog bilja možete naći u svakoj od Lidl trgovina. Posebno mjesto pripada pekari u kojoj uvijek možete pronaći svježi kruh i pecivo kakvih nema niti u jednoj drugoj trgovini.

Proizvodi u katalozima Lidl

Najnoviji katalozi

Trgovci - hipermarketi i supermarketi