Lidl - katalozi i akcije


Ako pretražujete web za kataloge Lidl, došli ste na pravo mjestu. Imamo najnovije letke iz Lidl te vodimo računa da dobijete najbolje cijene i akcije u svojoj trgovini. Ako želite uštedjeti nešto novca uporabom akcija u Lidl tjednim lecima te ostvariti najbolje popuste na Lidl tjednim katalozima, onda ste došli na pravo mjesto.

 

Vaš Lidl uvijek misli na vas

Vjernim kupcima Lidla ne treba pojašnjavati što je dobro u toj trgovini. Svaki katalog donese poneki proizvod na popustu za svaki ukus i svakog kupca. Akcije su grupirane u više dana u tjednu pa tako postoji akcija četvrtkom, ali i posebna vikend akcija.

Promidžbeni letak

Lidl uvijek prati trendove i ide ukorak s napretkom tehnologije. Osim kataloga koji vam dolazi na kućni prag i promidžbenog letka koji možete preuzeti na blagajni svoje omiljene trgovine, uvedena je i mobilna aplikacija u kojoj možete vidjeti digitalni raspored svih promotivnih ponuda i akcija. Mobilnu aplikaciju možete preuzeti na https://www.lidl.hr.

Ponuda iz novih kataloga

Iste cijene u cijeloj zemlji pa i na otocima su ono čime se Lidl ponosi. Ponuda se odnosi na prehrambene proizvode, kozmetičke i higijenske potrepštine, slatkiše i grickalice, ali i sve one proizvode koji mogu zatrebati za pripremu savršenog objeda. Ako imate problem sa smišljanjem jelovnika, Lidlovi recepti donose odlične ideje i prijedloge uz koje za čas možete kupiti sve potrebne namirnice i svojoj obitelji pripremiti novo, ukusno jelo.

Odjeća i alat

Katalog Esmara uvijek donosi pregršt povoljnih ponuda vrlo kvalitetne odjeće i obuće. Mnogi kupci već godinama kupuju samo ove proizvode, jer su napravljeni od prirodnih materijala, u svim veličinama pa nešto za sebe mogu pronaći i djeca i odrasli, neovisno o tjelesnoj građi.

Novi katalozi u sebi imaju uključenu i ponudu alata. Ako ih kupite u Lidlu, nećete požaliti, jer je, iako je namijenjen hobistima, vrlo izdržljiv i pouzdan.

Prospekt donosi i ponudu cvijeća i zelenila, kao i različite vrste sjemena za povrće i ljekovito i ukrasno bilje.

Ukratko, sve što vam treba, od odjeće i obuće, preko prehrambenih proizvoda, alata, cvijeća i ukrasnog bilja možete naći u svakoj od Lidl trgovina. Posebno mjesto pripada pekari u kojoj uvijek možete pronaći svježi kruh i pecivo kakvih nema niti u jednoj drugoj trgovini.

Lidl trgovine
Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Trgovci