dm - katalozi, trgovine i radno vrijeme

Katalozi dm

Gdje pronaći trgovine

Pročitajte više

O dm-u

Poslujući od 1973. Godine, dm-drogerie markt i dalje konkurira na srednjoeuropskome i jugoistočnoeuropskome tržištu kao jedna od najuspješnijih drogerija. Prva dm drogerija u Hrvatskoj otvorena 1996. u Zagrebu. U Hrvatskoj posluje u 159 poslovnica. dm svojim pristupačnim cijenama i kvalitetom robe apsolutno dominira drogerijskim tržištem.

dm nudi preko 21.200 proizvoda iz kategorija ljepote, zdravlja, domaćinstva i njege, te dodatnih usluga poput fotografija, tekstila i hrane za kućne ljubimce. Isto se tako mogu pronaći i lijekovi bez recepta, te medicinski i kozmetički proizvodi.  U ponudi dm-a nalazi se kozmetika za lice i tijelo, mirisi, hrana i kozmetika za djecu i trudnice, parfemi, steznici za trbuh, kokosovo ulje, pelene, trajni lakovi i mnogi drugi proizvodi. dm-ovi proizvodi zaradili su odlične ocjene na raznim ispitivanjima, poput Ökö-Test i Stiftung Warentest. dm-ovu ekološku učinkovitost također pokazuje njemački certifikat Ökoeffizienz-Analyse 2010. Novosti možete vidjeti ovdje.

Proizvode koje možete naći u dm trgovinama možete vidjeti na njihovoj stranici. dm redovito nudi svojim kupcima nagradne igre i 1+1 gratis akcije, popuste i poklon pakete. Kako bi ste vidjeli koje su nagradne igre i akcije trenutno u ponudi, kliknite ovdje. dm isto tako nagrađuje svoje vjerne kupce, te možete vidjeti pogodnosti koje će te dobiti dm karticom putem programa lojalnosti.

Kako bi ste vidjeli saznali više o kompaniji dm, posjetite https://www.dm.hr.

Zašto ljudi vole kupovati u dm-u

Poslovnice i radno vrijeme

Radno vrijeme dm-ovih drogerija ovisi o njihovoj lokaciji, te ga možete provjeriti ovdje. U Hrvatskoj možete gotovo posvuda pronaći dm-ovu poslovnicu. dm-ove poslovnice imaju Zagreb, Osijek, Split, Rijeka, Dubrovnik, Pula, Poreč, Slavonski Brod, Zadar, Senj, Karlovac, Bjelovar, Sisak, Krk, Crikvenica i još mnoga druga mjesta. Kako bi ste saznali gdje vam se nalazi najbliže dm-ova poslovnica, kliknite ovdje.

Najnoviji katalozi
Trgovci - drogerije i parfumerije