Müller - katalozi, trgovine i radno vrijeme

Katalozi Müller

Gdje pronaći trgovine

Pročitajte više

O Mülleru

Tvrtka Müller započela je svoje putovanje 1953, kada njen osnivač Erwin Müller otvara frizerski salon u Unterfahlheimu u Njemačkoj. Nakon skromnog početka počinje lagano širenje na područja parfumerije i drogerije. Skoro 70 godina kasnije, Müller je prerastao u jedan od najvećih europskih maloprodajnih lanaca. Naš revolucionarni način poslovanja zauvijek je promijenio temelje ove industrije. Danas Müller posluje u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Mađarskoj, Sloveniji, Španjolskoj i Hrvatskoj. Müller trenutno ima preko 800 poslovnica, od toga u Hrvatskoj više od 80. Preko 35.000 ljudi je pronašlo posao u našoj tvrtki i ne namjeravamo stati sa zapošljavanjem. Naš webshop https://www.mueller.hr je pravo mjesto s odgovorima na sva vaša pitanja, kao i za prelistati aktualni katalog ili letak s popisom akcija.

Müller asortiman

Naš asortiman broji preko 180.000 proizvoda, od toga njih preko 4.000 iz ponude vlastitih robnih marki. Igračke, parfemi, kozmetika, higijenske potrepštine, čarape, pribor za ručne radove i uredski pribor - sve to možete pronaći u našim poslovnicama i na web shopu. Također, nudimo mogućnost izrade vaših fotografija i pretvaranje u fotoknjige, kalendare i čestitke, preko naše CEWE usluge. Naravno, uvijek možete kupiti i poklon bon te obradovati sebi drage osobe.

Müller akcije i nagradne igre

Naš cilj je učiniti kupce sretnima. Stoga, osim redovnih sniženja za Crni Petak i sve blagdane, u Mülleru također redovno održavamo i nagradne igre. Jedna od naših najomiljenijih, koja je prerasla u tradiciju, svakako je Adventski kalendar, koji se održava svake godine u prosincu. Za pregled trenutno aktivnih nagradnih igara, kliknite ovdje.

Müller trgovine u Hrvatskoj

Za detaljne informacije o Muller trgovinama u Hrvatskoj kliknite ovdje. Saznat ćete sve najvažnije informacije: lokacije naših trgovina, asortiman poslovnice, kontakt telefon i radno vrijeme. Müller trgovine možete naći u svim većim gradovima, a Split, Rijeka, Dubrovnik, Zagreb i Osijek su samo neki od njih.

Müller održivi način poslovanja

Kao odgovorna i moderna tvrtka, Müller je usvojio princip održivosti i zaštite okoliša u svom načinu poslovanja. To se posebno ogleda u:

Najnoviji katalozi
Trgovci - drogerije i parfumerije