Pelene - Odlične cijene iz kataloga

Tražite li akcije i kataloge za pelene? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput pelene. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima pelene.

Proizvod pelene je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR. Možete ga kupiti za 11,89 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 16.03. do 05.04.2023..

Proizvod pelene trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR, Kaufland, Konzum, KTC, Plodine, SPAR, Studenac, Tommy. Najniža cijena za proizvod pelene može se pronaći u trgovini INTERSPAR, SPAR, gdje košta 11,89 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
INTERSPAR
 
INTERSPAR
Dječje pelene Violeta - • razne vrste • double care • 1 pakiranje  
11,89 EUR
SPAR
 
SPAR
Dječje pelene Violeta - • razne vrste • double care • 1 pakiranje  
11,89 EUR
Konzum
 
Konzum
Violeta* - dječje pelene maxl 4 60/1 1kom 0,20EUR 1,50kn Junior 5 52/1 1kom 0,23EUR 1,73kn Junior +6 48/1 1kom 0,25EUR 1,87kn  
11,94 EUR
Tommy
 
Tommy
Dječje pelene, 1 pak 44 kom - 64 kom 0,20 € / 1,49 kn/kom - 0,29 € / 2,16 kn/kom double care razne vrste Violeta -  

*

12,61 EUR
Plodine
 
Plodine
Pampers - Pelene za djecu razne vrste pakiranje od 31 do 80 komada  
14,99 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Pelene u katalozima

 

Pelene – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na pelene. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada pelene bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti pelene.

Provjerite cijenu pelene u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Kaufland, Plodine, Konzum, KTC, Bipa, Tommy, Studenac, Trgocentar, INTERSPAR, SPAR. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7 STARS, 7UP. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – pelene

Najnoviji katalozi