Najbliža
spinner

 Katalozi možda ne važe u svim lokalnim trgovinama.

dm - katalozi i akcije

 

dm – trgovina koju volite

Svaki naš katalog koji možete pronaći u našim trgovinama ili na našoj stranici https://www.dm.hr uvijek nudi različite akcije te brojne vaše omiljene proizvode po povoljnijim cijenama.

Naši katalozi

Posljednji važeći katalog odnosi se na trenutačno važeću ponudu. Kataloge obnavljamo svakih 15 dana i donosimo vam naše najpopularnije proizvode po najpovoljnijim cijenama. Uz kataloge, u našim prodavaonicama možete naći i promo letak. Naši vjerni kupci već znaju da se u lecima i katalozima mogu naći i kuponi za trenutačne akcije. Najčešće su to kuponi za naš active beauty program po kojem smo poznati.

Što to posebno nudimo našim kupcima?

Osim trajno niskih cijena koje osiguravaju da svoje omiljene proizvode kupujete povoljnije, u našoj je ponudi često i akcija 1+1 gratis, što znači da, ako kupite jedan svoj omiljeni proizvod, drugi uz njega dobijete besplatno.

Svim istinskim poznavateljima kvalitete i kupovine s popustima posebno zadovoljstvo predstavlja naša black friday ponuda koja donosi mnoštvo vaših omiljenih proizvoda iz čije su cijene oduzeti veliki popusti.

Ostatak ponude

Za sve one koji žele pokloniti nešto članovima obitelji ili prijateljima, a ne mogu se odlučiti među mnoštvom proizvoda u našoj ponudi, naš je prijedlog darovna kartica. Odaberete izgled i boju kartice te na nju uplatite određeni iznos, a osoba kojoj ste tu karticu darovali može sama odabrati proizvode po vlastitoj želji.

Osim toga, nudimo i korištenje foto laboratorija, odnosno, razvijanje i ispisivanje vaših fotografija na vrlo kvalitetnom pisaču i uz vrlo povoljne cijene.

U svakoj od naših trgovina prodavači će vam uvijek priskočiti u pomoć, bez obzira želite li kupiti poklon ili jednostavno trebate neki proizvod za sebe, svoju obitelj, čišćenje kuće ili pak za kućne ljubimce.

Naš program za najmlađe uvijek je pun akcija i popusta, tako da i oni najmanji koje najviše volimo mogu uživati u ponudi vaše omiljene trgovine.

Najnoviji katalozi
Trgovci - drogerije i parfumerije