DM - katalozi i akcije


Ako pretražujete web za kataloge DM, došli ste na pravo mjestu. Imamo najnovije letke iz DM te vodimo računa da dobijete najbolje cijene i akcije u svojoj trgovini. Ako želite uštedjeti nešto novca uporabom akcija u DM tjednim lecima te ostvariti najbolje popuste na DM tjednim katalozima, onda ste došli na pravo mjesto.

DM – trgovina koju volite

Svaki naš katalog koji možete pronaći u našim trgovinama ili na našoj stranici https://www.dm-drogeriemarkt.hr uvijek nudi različite akcije te brojne vaše omiljene proizvode po povoljnijim cijenama.

Naši katalozi

Posljednji važeći katalog odnosi se na trenutačno važeću ponudu. Kataloge obnavljamo svakih 15 dana i donosimo vam naše najpopularnije proizvode po najpovoljnijim cijenama. Uz kataloge, u našim prodavaonicama možete naći i promo letak. Naši vjerni kupci već znaju da se u lecima i katalozima mogu naći i kuponi za trenutačne akcije. Najčešće su to kuponi za naš active beauty program po kojem smo poznati.

Što to posebno nudimo našim kupcima?

Osim trajno niskih cijena koje osiguravaju da svoje omiljene proizvode kupujete povoljnije, u našoj je ponudi često i akcija 1+1 gratis, što znači da, ako kupite jedan svoj omiljeni proizvod, drugi uz njega dobijete besplatno.

Svim istinskim poznavateljima kvalitete i kupovine s popustima posebno zadovoljstvo predstavlja naša black friday ponuda koja donosi mnoštvo vaših omiljenih proizvoda iz čije su cijene oduzeti veliki popusti.

Ostatak ponude

Za sve one koji žele pokloniti nešto članovima obitelji ili prijateljima, a ne mogu se odlučiti među mnoštvom proizvoda u našoj ponudi, naš je prijedlog darovna kartica. Odaberete izgled i boju kartice te na nju uplatite određeni iznos, a osoba kojoj ste tu karticu darovali može sama odabrati proizvode po vlastitoj želji.

Osim toga, nudimo i korištenje foto laboratorija, odnosno, razvijanje i ispisivanje vaših fotografija na vrlo kvalitetnom pisaču i uz vrlo povoljne cijene.

U svakoj od naših trgovina prodavači će vam uvijek priskočiti u pomoć, bez obzira želite li kupiti poklon ili jednostavno trebate neki proizvod za sebe, svoju obitelj, čišćenje kuće ili pak za kućne ljubimce.

Naš program za najmlađe uvijek je pun akcija i popusta, tako da i oni najmanji koje najviše volimo mogu uživati u ponudi vaše omiljene trgovine.

Najbolji katalozi i letci DM na internetu
Imamo informacije o gotovo svakom DM katalogu i prodaji gotovo u cijeloj Hrvatskoj! Bez obzira na to jesu li skriveni u katalogu, na internetu ili offline, možete ih pretraživati na našoj web stranici.

Otkrijte najbolje DM prodaje
Ogroman broj ljudi želi uštedjeti novac na svom shopu na DM. Imamo sve informacije o DM prodajama tako da možete dobiti najbolje cijene i uštedjeti novac. Samo pogledaje posljednje kataloge i letke ovdje te vidite kako biste mogli sačuvati novac na sjajnim proizvodima. Ne zaboravite, štednja je temelj uspjeha!

Uložite svoje vrijeme!
Radi se samo o ispravnom mentalnom sklopu kad se radi o štednji. Upravo sada ćete možda uštedjeti nekoliko kuna, ali svaka pomoć je dobro došla te štednja s katalozima DM izvrstan je način da najbolje iskoristite svoj novac. Sve što vam treba je pametan kupac te malo istraživanja prije kupovine na DM. Treba malo više vremena ali naši letci mogu vam uštedjeti brdo novaca!

Na ovoj stranici pronaći ćete 1 trenutnih DM kataloga koji važe do 30.09.2020. U katalozima ćete pronaći posebne ponude i popuste pretežito iz kategorije Drogerije i parfumerije, konkretno: krema, l’oréal, bourjois, losion, rimmel, nivea, dmbio, kokos, maska, violeta, koje možete kupiti u 160 trgovina u gradovima kao što su Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar itd. Ako ste zainteresirani za sniženja, promocije i posebne ponude u drugim trgovinama, pogledajte kataloge jednog od ostalih 85 maloprodajnih lanaca čiji su katalozi dostupni na Moj Katalog. Također možete pretražiti i arhivu trgovine DM da pogledate 71 kataloga koji više ne važe.

DM trgovine
Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Trgovci