Bipa - katalozi, trgovine i radno vrijeme

Katalozi Bipa

Gdje pronaći trgovine

Pročitajte više

O Bipi

BIPA  kao tvrtka postoji od 2006. godine. U poslovnicama drogerije BIPA može se kupiti oprema za postizanje savršenog izgleda i sjajnog doma.  Police BIPA-e sadrže skoro 10000 proizvoda koji potječu od svjetskih poznatih marki. Neke od tih svjetski poznatih marki su L'Oréal Paris, Rimmel, Maybelline, Eveline, The Balm, wet 'n' wild, Bourjois i Catrice.

BIPA ne samo da raspolaže međunarodnim markama, već osmišljava i kvalitetne vlastite brendove koji su po pristupačnijim cijenama uz mnogo sniženja. Između ostalog tu je linija dekorativne kozmetike LOOK, te asortiman linije TODAY čija je svrha higijena i osobna njega za svakodnevnu uporabu. Ukoliko vam trebaju parfemi, tablete za perilicu, tuš za zube, waterpik, električna četkica za zube ili pelene, BIPA je pravo mjesto za njihovu kupovinu.

Za svoje članove, BIPA nudi BIPA Card karticu. Ova posebna kartica donosi brojne pogodnosti – snižene cijene, pogodnosti za trudnice, rođendanske poklone po sniženoj cijeni te štednju na svakih potrošenih 50 kuna. BIPA tako nagrađuje svoje vjerne kupce. Za više informacija pogledajte ovdje.

BIPA ima svoju vlastitu web stranicu - https://www.bipa.hr. Ova će vas stranica uputiti u linije proizvoda i marke koji se mogu kupiti u BIPA-i, isto kao i letke i pogodnosti za osobe koje posjeduju BIPA karticu. Pratite vikend akcije, te osobito one tijekom Black Friday-a. Letak i novi katalog sa najnovijim akcijama i ponudama možete vidjeti ovdje. Novi katalog je dostupan i u fizičkom obliku.

Zašto ljudi vole kupovati u Bipi

Poslovnice i radno vrijeme

BIPA raspolaže mnogim poslovnicama diljem Hrvatske. Posjeduje 29 poslovnica u Zagrebu, devet u Splitu, četiri u Rijeci, tri u Osijeku, tri u Zadru, tri u Puli, tri u Slavonskom Brodu, tri u Zaprešiću, dvije u Karlovcu, dvije u Poreču, te po jednu u Bjelovaru, Krapini, Samoboru, Našicama, Đakovu, Ivanić gradu i u mnogim manjim mjestima. Vašu najbližu poslovnicu možete pronaći ovdje. BIPA se također planira proširiti i u ostala mjesta. Radno vrijeme ovisi od poslovnice do poslovnice, tako da je radno vrijeme najbolje provjeriti na web stranici.

Najnoviji katalozi
Trgovci - drogerije i parfumerije