Konzum - trgovine i radno vrijeme

Ovdje možete naći sve informacije koje imamo o Konzum, uključujući lokacije Konzum s trgovinama te najčešće radno vrijeme za Konzum. Ovdje na Moj Katalog možete dobiti sve potrebne informacije poput lokacija trgovina i radnog vremena trgovina za vaše omiljene maloprodajne lance uključujući Konzum.


Katalozi Konzum
Katalozi Konzum
Katalozi Konzum

O Konzumu

Konzum je najveći maloprodajni trgovački lanac u Hrvatskoj. Širom Hrvatske je više od 600 Konzumovih prodavaonica u kojima kupuje 500 tisuća kupaca. Konzum je poznat po svojoj izuzetno raširenoj prodajnoj mreži, širokom ponudom robe i njenoj kvaliteti. Prvi puta je otvoren 1957. kada je otvorena prva Konzumova prodavaonica u Zagrebu. Sve do danas se nastavio širiti po Hrvatskoj i sada je dostupan u svakom kutku Hrvatske.

U Konzumu možete pronaći prehrambene proizvode poput voća, povrća, mesa, ribe, začina, pekarskih proizvoda, bezalkoholnih i alkoholnih pića, hrane za kućne ljubimce, kolača, pahuljica i drugih prehrambenih proizvoda. Međutim, tu su i igračke, proizvodi za njegu i higijenu, posuđe i kućanske potrepštine, te knjige i pribor za školu i ured. Tu su i bazeni, navijački rekviziti, navijačke majice, televizori, gume, krafne i cvijeće. Konzum nagrađuje i vašu vjernost – MultiPlusCard vam omogućuje da skupljate bodove i kupujete određene proizvode po nižim cijenama.

Konzum ima web trgovinu u kojoj vas jedan klik dijeli od narudžbe vaših proizvoda koje vam Konzum može dostaviti na kućnu adresu. Isto tako obratite pozornost na akcije i posebne ponude kao i hit dana, koje Konzum nudi izuzetno često, a možete ih vidjeti ovdje. Obratite pažnju i na akciju Zdravoljupci, koja nagrađuje vašu kupovinu zdrave hrane.

Za više informacija o poslovanju i ponudi Konzuma, posjetite ih na njihovoj web stranici na sljedećem linku: https://www.konzum.hr. Da bi ste vidjeli katalog, kliknite ovdje.

Zašto ljudi vole kupovati u Konzumu

  • Svuda dostupan – Konzum je svojom raširenom prodajnom mrežom dostupan u svakom dijelu Hrvatske, čak i na otocima
  • Redovne akcije: Konzum redovno objavljuje akcije i posebne ponude
  • Dostava robe: Konzumove artikle možete naručiti online i bit će vam dostavljeni na vašu kućnu adresu
  • Program vjernosti: S Konzumovom MultiPlusCard možete kupovati određene artikle po trajno niskim cijenama
  • Širok asortiman: u Konzumu po povoljnim cijenama možete pronaći ne samo prehrambene proizvode, već i igračke, elektroniku, odjeću i opremu za kuću i vrt

Poslovnice i radno vrijeme

Konzumova mreža prodajnih centara proširena je cijelom Hrvatskom, te čak i na udaljenim otocima. Kako bi ste pronašli Konzumovu prodavaonicu u vašoj blizini, kliknite ovdje. Radno vrijeme ovisi o trgovini u kojoj kupujete, te ga možete vidjeti u opisu prodajnog centra u koji namjeravate ići.