VERMOUTH
LA COPA BIANCO
aromatiz.
GONZALEZ BYSS
JEREE
VERMOUTH
LA COPA
HELMOO
HUVILA
vino
0,75L
15,0%
alk.
282
KN/kom
94,⁹⁰
90
1L=126,53 KN
EUR/kom
12,⁹6
96
E
1L=16,79 EUR
Vermouth González Byass
Blanco je kombinacija suhog
Fino šerija sa slanim karakte-
rom I
biljaka poput pelina, cimeta,
klinčića, čubra i narančine
kore, nadahnutih original-
nim receptom iz 1896. godi-
ne, tada nazvan "Francuski
Vermouth".
Na kraju se dodaje koncen-
trirani mošt da se dobije slat-
koća i zavodljiva ravnoteža.
Boja: svijetlo žuta
Miris: citrusne arome sza-
činskim notama
Okus: Čist, elegantan in-
tenzivan s gorkim dodirima
pelina, cimeta I muškatnog
oraščića, a visoka zaostala
količina šećera uravnotežuje
gorčinu.
Posluživanje: st s ledom ili
kao osnovni sastojak brojnih
koktela
GONZALEZ BYASS, Španjolska
VERMOUTH
LA COPA EXTRA
SECO
aromatiz.
Bon Go
BOLALKE BEARI
VERMOUTH
LA COPA
EXTRA BECO
DE LAGER
BLAN
MARA
vino
0,75L
17,0%
alk.
KN/kom
99,90
1L = 153,20 KN
EUR/kom
13,26 EUR
1L = 17,68 EUR
Kombinacija je suhog Fino
šerija sa slanim karakterom
i biljaka poput pelina, cime-
ta, klinčića, čubra I crvenog
voća, nadahnutih original-
nim receptom iz 1896. godi-
ne, tada nazvan "Francuski
Vermouth". Crveno voće
dodano je za postizanje du-
gotrajnog postojanog bal-
zamičnog završnog okusa.
Boja: svijetlo žuta
Miris: koncentrirane citrusne
arome s začinima
Okus: čist, elegantan i in-
tenzivan s gorkim dodirima
pelina, čubra i cimeta, dugo-
trajan balzamični završetak.
Posluživanje: idealan ape-
ritiv, poslužen s ledom Iso-
dom I kao sastojak modernih
i klasičnih koktela.
VERMOUTH
LA COPA ROJO
aromatiz.
GONZALEZ BYASS
DOWN
VERMOUTH
LA COPA
HOND
vino
0,75L
15,5%
alk.
KN/kom
99,90 A
1L = 133,20 KN
EUR/kom
13,26
1L = 17,68 EUR
Proizvedeno od finth Olo-
roso | Pedro Ximenez Šerija
starijih od 8 godina kojoj su
dodani pažljivo odabrani
macerirani botanički prepa-
rati, uključujući pelin, klinčić,
koru naranče, čubar, cimet,
muškatni oraščić, angeliku i
kinin.
Boja: crvena s smeđim ni-
jansama
Miris: počinje crvenim
narančama s tragovima pe-
lina, klinčića I cimeta. Aro-
matični Oloroso je lako uočl-
jiv. Također je prisutan Pedro
Ximénez, all lijepo integriran
slatko, ali ne pretjerano.
Lagani nježni dodiri. Vrlo
uravnotežen
Okus: opet ga Pedro Xime-
nez gura na slatku stranu, s
istom kombinacijom klinčića
i cimeta. Nježno bilje i začini
elegantno uklopljeno. Na
završetku malo suhlje i du-
gotrajno.
VERMOUTH
LA COPA RESERVA
aromatiz.
TOUMAN
GONZALEZ BES
VERMOUTH
LA COPA
RESERVA
PERSIA
vino
0,75L
18,0%
alk.
KN/kom
104,90
1L = 139,87 KN
EUR/kom
13,92 EUR
1L = 18,56 EUR
Proizveden je od Oloroso i
Pedro Ximénez šerija, uz pa-
žljiv odabir začina poput pe-
Ilna, klinčića, gorke naranče,
cimeta, muškatnog oraščića,
čubra 1 kinina. Upotpunjeno
je odležavanjem u bačvama
od američkog hrasta 12 mje-
seci.
Boja: crvena s smeđim nijan-
sama
Miris: duboku začinjenu aro-
mu gdje su naglašene note
grožđica, vanilije, klinčića i
cimeta.
Okus: začini koji se spajaju u
elegantan konačni plod gor-
čine i plemenitog doprinosa
od hrasta.
Mekoća i elegancija podsje-
ćaju na njegovo porijeklo iz
Jereza.
Posluživanje: kao aperitiv,
dobro ohlađen. Ključni je
sastojak mnogih najboljih
koktela.
ar
DOM POTIER
pjenušavo
DOM-POTIER
CAVA
DOM-POTIER
FIT NATURE
HENDS TEE-
vino
brut
nature
0,75L
11,5%
alk.
KN/kom
39,⁹0
1L=53,20 KN
EUR/kom
5,30 EUR
1L=7,06 EUR
Nakon druge fermentacije
u boci, vina se čuvaju cca.
12 mjeseci prije puštanja na
tržište. Ovo vrijeme skladi-
štenja potrebno je za aroma-
tičan razvoj i složenost.
Boja: blijedo žuta sa zelen-
kastim sjajem. Živahni I fini
mjehurići.
Miris: zelene jabuke, kruške,
citrusi s cvjetnim tonovima i
blago fermentiranim aroma-
ma.
Okus: suh i svjež, s finim i ne
previše nadmoćnim mjehu-
rićima, blagi okus tosta sa
svježim i čistim okusom.
Savršena ravnoteža između
zaokruženosti i čvrstog tijela.
Posluživanje: savršeni aperi-
tiv. Uživajte u čistom dobro
ohlađenom ili sa sodomi
drobljenim ledom. Ključni
sastojak mnogih najboljih
koktela.
prodaje i distribuira VRUTAK d.o.o. Tečaj konverzije: 1EUR= 7.53450 KN
Posluživanje: savršeno kao
aperitiv i plodove mora.
González Byass
Desde 1835.
Familia de Vino