Svijet Medija - trgovine i radno vrijeme

Gdje pronaći trgovine

Pročitajte više

Svijet Medija - o nama

Svijet Medija d.o.o. je osnovan u Zagrebu 1994. godine. Glavna djelatnost tvrtke je veleprodaja i maloprodaja elektronike, tehničke robe i ostalih proizvoda. Naša misija je potpuno zadovoljstvo kupca u odnosima s našom tvrtkom, a to postižemo neprestanom edukacijom osoblja, praćenjem tržišnih trendova i širenjem asortimana. Naš web shop https://www.svijet-medija.hr je najbolje mjesto za saznati sve dodatne informacije o našim proizvodima, dostavi i načinu plaćanja.

Svijet Medija – ponuda

Svijet Medija u svojoj ponudi ima preko 60 najvećih svjetskih proizvođača opreme kao što su Sony, Samsung, Huawei, Nintendo, Miele, Lego i mnogi drugi. Kroz našu partnersku mrežu uvijek možemo našim kupcima ponuditi najbogatiji asortiman proizvoda s najpovoljnijim cijenama. Naše proizvode možete pregledati po kategorijama:

Kako nas pronaći

Osim na našem web shopu, našu ponudu možete pronaći i u poslovnicama. Zagreb Avenue Mall  u Aveniji Dubrovnik 16 je naš Premium brand store i naš centar tehnike od skoro 300 m2 i nalazi se u prizemlju Avenue Mall tržnog centra. Za sve informacije o lokacijama ostalih poslovnica, njihovom asortimanu, radnom vremenu i kontakt podacima, kliknite ovdje.

U svim našim poslovnicama možete plaćati gotovinom, Maestro, Master, Visa i Diners karticama svih banaka, te uplatom po ponudi. Web shop vam uz to nudi i plaćanje PayPal računom i plaćanje pouzećem.

Akcije i rasprodaje u Svijetu Medija

Ne čekajte na Crni Petak, u Svijetu Medija su akcije svaki dan. Pregledajte naše najnovije akcije, sniženja i popuste. Pregledajte sve proizvode na sniženju po rasponu cijena, grupi proizvoda, vrsti akcije i dostupnosti.

Najnoviji katalozi
Trgovci - elektronika i bijela tehnika