Elipso - trgovine i radno vrijeme

Gdje pronaći trgovine

Pročitajte više

Elipso trgovina i webshop

Elipso je maloprodajni brend u sklopu kompanije E PLUS d.o.o. Tvrtka je osnovana 1990, s fokusom na veleprodaju. U 2004. godini, E PLUS preuzima brand Elipso, i tako pravi prvi korak u svijet maloprodaje. Tom akvizicijom Elipso postaje zastupnik, uvoznik i generalni distributer najpoznatijih svjetskih proizvođača elektroničke opreme i tehnike, s više od dvadeset registriranih djelatnosti. Također, Elipso je uspješno razvio i vlastitu robnu marku pod nazivom EXCELLO. Elipso u svojoj ponudi ima preko 12 000 različitih proizvoda, a sve ih možete naći na https://www.elipso.hr.

Elipso izbor proizvoda

Gdje nas možete pronaći

Naše trgovine je moguće pronaći u svim većim gradovima Hrvatske. Zagreb, Rijeka, Split, Osijek i Varaždin samo su neki od njih. Detaljnije informacije, uključujući adresu, radno vrijeme i telefonski kontakt svake naše poslovnice, možete pronaći ako kliknete ovdje

Elipso pogodnosti

Jednostavnim klikom na našoj web stranici možete provjeriti trenutačne akcije. Naše akcijske cijene nisu samo ograničene na crni petak (Black Friday) i blagdane već čine stalnu postavu naše ponude. Također, ako postanete član Elipso Kluba, možete ostvariti brojne druge pogodnosti, od personalizirane ponude to specijalnih popusta isključivo za članove kluba.

Iskoristite pogodnosti naše besplatne dostave, te dostave isti dan. Za više informacija o opcijama dostave pogledajte ovdje.

U svim našim poslovnicama, kao i u webshopu, dostupno je plaćanje gotovinom, kao i kreditnim karticama. Ako je vaš proizvod potrebno dostaviti, možete ga platiti gotovinom pri preuzimanju. Pogledajte našu listu podržanih kreditnih kartica.

Najnoviji katalozi
Trgovci - elektronika i bijela tehnika