Chipoteka - trgovine i radno vrijeme

Gdje pronaći trgovine

Pročitajte više

Chipoteka - o nama

Chipoteka je zaštićeno ime hrvatske tvrtke Z-el d.o.o. Tvrtka je osnovana 1990. godine u Zagrebu. Chipoteka je maloprodajni lanac za prodaju elektroničkih i elektromehaničkih komponenti te računalne opreme, kao i vodeći hrvatski maloprodajni lanac GPS uređaja. Kao izravni uvoznik preko 80% asortimana u prodaji, Chipoteka vam jamči vrhunsku kvalitetu po pristupačnim cijenama.

Nudimo vam nenadmašan asortiman artikala, povoljne cijene, te vrhunsku korisničku podršku i servis u svim našim poslovnicama, kao i putem web shopa www.chipoteka.hr. Naši stručni i ljubazni zaposlenici su uvijek tu da odgovore na svaki vaš upit. Našem web shopu možete pristupiti i preko mobilnog weba, te tako prvi saznati najnovije vijesti, sniženja i popuste.

Chipoteka asortiman proizvoda

U našoj bogatoj ponudi imamo preko 150 najkvalitetnijih svjetskih proizvođača i brendova. Canon, Acer, HP, LG i Sony samo su neka od najvećih imena s kojima surađujemo. Naši proizvodi su podijeljeni u 13 glavnih kategorija za lakše snalaženje (mobiteli, računala, audio i video oprema…). Sučelje našeg web shopa je moderno, brzo i lako za korištenje. Na primjer, ako želite pronaći baterije, pojačivač WiFi signala, antenski razdjelnik ili nešto drugo, upotrijebite naš pretraživač. Za samo par sekundi, saznat ćete :

Također, dobivene rezultate pretrage možete filtrirati po cijeni (od veće prema manjoj i obrnuto), po naslovu i po važnosti.

Chipoteka akcije

Jednim klikom pregledajte sve naše dostupne akcije. Zašto biste plaćali vaš novi laptop, HDMI kabel ili Android TV box po puno višim cijenama? U Chipoteci su proizvodi uvijek na akciji. Nudimo vam tjedne, sezonske i blagdanske akcije te posebne akcije u suradnji s našim poslovnim partnerima. U svim našim poslovnicama kao i na web shopu možete pregledati i naš najnoviji katalog, s još većim izborom proizvoda po povoljnim cijenama.

Gdje nas naći

Posjetite naš bogato opremljen web shop i saznajte sve o našoj ponudi, akcijama i uvjetima poslovanja. Također, ako kliknete ovdje saznat ćete lokacije svake naše poslovnice, njihovo radno vrijeme i podatke za kontakt. Zagreb, Split, Rijeka i Zadar su samo neki od gradova gdje nas možete naći, a jedna od naših najpopularnijih poslovnica se nalazi u zagrebačkom Arena centru.

Najnoviji katalozi
Trgovci - elektronika i bijela tehnika