Links - trgovine i radno vrijeme

Gdje pronaći trgovine

Pročitajte više

O LINKS-U

Links je retail trgovina koja se specijalizira prodajom informatičke opreme – računala i računalnih komponenti. Posluje od 2001. i sa osamnaestogodišnjim iskustvom nudi među najboljim omjerima cijene i kvalitete informatičke opreme na hrvatskom tržištu, što je upravo ono što ga izdvaja od ostalih sličnih informatičkih trgovina. Trenutno je prisutan u 11 hrvatskih gradova i planira se proširiti i u druga mjesta. Links je dobitnik mnogih certifikata poput Super Brands, DVN-GL i certifikata Sigurne trgovine.

U Linksu možete pronaći kučišta, monitore, matične ploče, grafičke kartice, tipkovnice, miševe, routere, web kamere, WiFi access point, mrežne kartice i adaptere. Tu su i audio-video uređaji, te bijela tehnika poput televizora, digitalnih prijamnika, antena, zvučnika, mobitela, walkie talkie-ja, led rasvjete, fiksnih telefona, digitalnih okvira za slike, malih kućanskih aparata i sredstava za dom, pranje i čišćenje. Pogledajte Linksove kataloge, letke i brošure ovdje. Links često nudi posebne akcije i sniženja, primjerice božićne akcije i velike popuste na Black Friday. Links ima web shop u kojem vas jedan klik dijeli od vaše narudžbe. Jednom kada naručite, artikl možete preuzeti u Linksovoj poslovnici ili vam možete biti dostavljen na vašu kućnu adresu.

Links nudi i uslugu Links Home – dijagnostiku problema s vašim računalom na licu mjesta, te vam serviseri dolaze kući i ne morate napuštati svoj dom. Links Home vam garantira brz i kvalitetan servis. Za više informacija kliknite ovdje.

Da bi ste saznali više informacija o Links-ovoj ponudi, posjetite Links-ovu web stranicu https://www.links.hr/hr/.

ZAŠTO LJUDI VOLE KUPOVATI U LINKS-U

POSLOVNICE I RADNO VRIJEME

Links je trenutno prisutan u 11 hrvatskih gradova – Zagrebu, Splitu, Osijeku, Zadru, Varaždinu, Puli, Slavonskom Brodu, Vinkovcima, Koprivnici i Šibeniku. Radno vrijeme je radnim danom od 8 do 20h, a subotom od 8 do 15h, dok je nedjeljom zatvoreno.

Najnoviji katalozi
Trgovci - elektronika i bijela tehnika