HGSPOT - trgovine i radno vrijeme

Gdje pronaći trgovine

Pročitajte više

HGSPOT - o kompaniji

HGSPOT je osnovan 1994. godine u Zagrebu, a s aktivnim radom počinje 1997., kao mala tvrtka za sastavljanje i prodaju računala. Danas je uz Mikronis jedan od najvećih hrvatskih maloprodajnih lanaca računala, informatičke opreme i potrošačke elektronike. HGSPOT surađuje s najvećim svjetskim imenima iz IT branše, kao što su Huawei, Xiaomi, Apple, Lenovo, Samsung i mnogi drugi. Ulaganjem u stručno usavršavanje našeg osoblja, postali smo i Authorised Reseller Apple proizvoda.

Jedna od misija HGSPOTa je približiti IT struku cjelokupnom društvu. S time na umu, možemo se pohvaliti kako smo u Hrvatskoj 2014. godine predstavili prvi 3D printer nazvan Forcebook UltraPrint 3D. U 2015. godini na tržište stavljamo i prvi hrvatski smartphone, Forcebook Ultraphone 40. Također imamo i svoju robnu marku računala, nazvanu HGPC, kao i leasing ponudu računalne opreme za pravne osobe.

Više o HGSPOTu možete saznati ako posjetite naš web shop www.hgspot.hr.

HGSPOT poslovnice

HGSPOT poslovnice možete naći u svim većim hrvatskim gradovima.

Zagreb:

Split:

Rijeka, Osijek, Vinkovci, Varaždin i Pula imaju po jednu poslovnicu. Ako kliknete ovdje saznat ćete detaljne informacije o svakoj od naših poslovnica. To uključuje adresu, asortiman, godinu osnivanja, radno vrijeme i kontakt podatke svake od njih.

HGSPOT ponuda proizvoda

Radi lakšeg snalaženja, ponuda na našem web shopu je podijeljena u osam kategorija.

HGSPOT akcije

HGSPOT akcije i popusti nisu ograničene samo na blagdanska i Black Friday sniženja. Klikom na ovaj link pronaći ćete sve trenutačno aktivne akcije i popuste. Pretražite najpopularnije i najprodavanije te Best Buy proizvode, koji su najbolji omjer cijene i kvalitete.

Najnoviji katalozi
Trgovci - elektronika i bijela tehnika