Najbliža
spinner

 Katalozi možda ne važe u svim lokalnim trgovinama.

Müller - katalozi i akcije

 

Kad želite kvalitetne proizvode, odaberite Müller

Mueller je sinonim kvalitete i svaki njihov slučajni kupac postane osoba koja se vraća kad god treba kvalitetne proizvode po pristupačnim cijenama. Kako bi svojim kupcima uvijek nudili najbolje po cijenama koje si mogu priuštiti, Mueller svaki tjedan ponudi novi katalog proizvoda u kojem svaki kupac može pronaći nešto za sebe.

Akcija koja će obradovati svakog kupca

Mueller letak je prepun proizvoda po povoljnim cijenama, a u njemu uvijek možete naći akcijske cijene parfema, kozmetičkih proizvoda, igračaka, proizvoda za higijenu, kao i dio sa slatkišima.

Parfemi

Dvotjedni Muellerov letak donosi posebnu ponudu parfema po povoljnim cijenama. Iako je poznato i dokazano da je kvaliteta proizvoda za istočnu Europu lošija od proizvoda koji se prodaju u središnjoj Europi, u Muelleru je kvaliteta u Hrvatskoj jednaka onoj proizvoda koji se nude u bilo kojoj zemlji središnje Europe.

Igračke

Naši najmanji uvijek su oduševljeni ponudom igračaka u Muelleru. Igračke katalog vam nudi pregled svih igračaka koje se trenutno prodaju po akcijskim cijenama pa možete obradovati najvažnijeg člana svoje obitelji, jer je igračke akcija uvijek prijatelj vašem novčaniku.

Papirnica

Muellerova papirnica nudi sve što je potrebno bilo kojem školarcu ili osobi koja se iz hobija bavi slikanjem. Na Muellerovim policama možete naći sve od kvalitetnih boja, kistova, papira do uredskog pribora i to po povoljnim i pristupačnim cijenama.

Na Muellerovoj online stranici https://www.mueller.hr dostupan vam je i Luxus časopis, s brojnim savjetima, člancima i preporukama o njezi kose, lica i kože. Tu možete pronaći i najnovije trendove u nanošenju make-upa, kao i preporuke za parfeme.

Na internetskoj stranici dostupne su svi katalozi te razne promotivne akcije, kao i popis prodavaonica koje omogućavaju late night shopping ili daju posebne popuste povodom otvaranja.

Ono što svaki kupac željno iščekuje je crni petak i black friday ponuda, jer je prepuna popusta te svoj omiljeni parfem ili kozmetički proizvod možete pronaći po povoljnim cijenama. Ako kupac i propusti ovu ponudu, svaki blagdan povezan s običajima darivanja obilježen je posebnim akcijskim ponudama u kojima će svaki kupac pronaći nešto za sebe i svoje voljene.

Najnoviji katalozi
Trgovci - drogerije i parfumerije