Bipa - katalozi i akcije


Ako pretražujete web za kataloge Bipa, došli ste na pravo mjestu. Imamo najnovije letke iz Bipa te vodimo računa da dobijete najbolje cijene i akcije u svojoj trgovini. Ako želite uštedjeti nešto novca uporabom akcija u Bipa tjednim lecima te ostvariti najbolje popuste na Bipa tjednim katalozima, onda ste došli na pravo mjesto.

Aktualni katalozi

Najbliža
spinner

 Katalozi možda ne važe u svim lokalnim trgovinama.

Katalog Bipa
Bipa katalog
 
Vrijedi u svim Bipa prodavaonicama.
Katalog Bipa
Bipa katalog
 
Vrijedi u svim Bipa prodavaonicama.
 

BIPA – tu me cijene, tu kupujem

BIPA je relativno novo ime na hrvatskom tržištu, ali je u svega nekoliko godina postojanja potvrdila da će biti oštra konkurencija ostalim trgovinama koje se bave prodajom kozmetičkih i proizvoda za održavanje higijene i čistoće doma. Kako bi kupce obavijestili o najnovijoj ponudi, BIPA letak dostupan je na kućnom pragu ili online.

Svaki tjedan nova akcija

U BIPI zaista znaju svoj posao. Svaki novi katalog donosi akcije i ponude za grupe proizvoda ili pojedinačne proizvode, u čiju su cijenu uključeni značajni popusti u cijenama. Katalog izlazi svakih dva tjedna. Posebna je pogodnost vikend akcija u kojoj se najčešće prodaju proizvodi potrebni za to doba godine.

Sniženje

Prvo od sniženja koje je potrebno spomenuti je happy weekend (happy vikend) akcija koja traje tijekom vikenda. Ponudu za svaki vikend možete provjeriti na internetskoj stranici https://www.bipa.hr. Osim toga, vlasnici BIPA kartica ostvaruju dodatni popust iz takozvanog programa vjernosti. Posebna su kategorija trudnice i roditelji djece do 3 godine starosti koji se mogu učlaniti u BIPO KLUB i ostvariti dodatne pogodnosti i sniženje na dječju hranu i proizvode za njegu dojenčadi i beba.

Posebne ponude

U brojnim promotivnim akcijama koje BIPA nudi svojim vjernim kupcima često su i akcije iz programa fashion. U njega su uključeni brojni ukrasi za kosu, torbice, nakit i sve ostalo što jednoj ženi treba kako bi se osjećala posebno dotjerana i spremna za posebne prilike.

Novost je i BIPA backstage program koji nudi usluge make-up artista, gdje svaka žena može dobiti uslugu šminkanja, ali i dobiti profesionalne savjete u vezi nanošenja make-upa prema posljednjim trendovima.

Ono što posebno veseli sve vjerne BIPINE kupce je black friday ponuda. Uz već postojeće pogodnosti, na crni petak su proizvodi posebno sniženi te, uz to sniženje, postaju dostupni većini kupaca koji si ih ne mogu kupiti po redovnim cijenama.

Ukoliko na kućnu adresu ne primate BIPIN letak, sve podatke o trenutnim akcijama i sniženjima možete naći na njihovoj internetskoj stranici. Osim svih proizvoda, tamo možete pronaći i savjete o zdravoj prehrani te brojne recepte i preporuke.

Proizvodi u katalozima Bipa

Najnoviji katalozi

Trgovci - drogerije i parfumerije