ZARA - trgovine i radno vrijeme

Gdje pronaći trgovine

Pročitajte više

Zara – naša hrvatska priča

Zara je jedan od vodećih modnih brendova u svijetu. Naš fokus su odjeća, obuća, modni dodaci, parfemi, naočale i torbice. Davne 1975. Amancio Ortega je osnovao tvrtku u Španjolskoj, u općini  A Coruña (Arteixo), poznatoj po tekstilnoj industriji. Zara je ponosni član grupacije Inditex, najvećeg svjetskog maloprodajnog lanca odjeće. Od 2017, godišnje dizajniramo preko 20 novih kolekcija odjeće. S više od 2000 trgovina u više od 90 država svijeta, i tendencijom rasta tog broja, Zara je zaslužila svoj status predvodnika modnih trendova. U 2010. ponosno smo predstavili svijetu naš webshop, koji vam omogućava kupovinu online, iz udobnosti vaših naslonjača. Zara u Hrvatskoj trenutno ima desetak poslovnica, a online kupnja je dostupna od 2016. 

Naša ponuda

Naše linije odjeće Zara Man, Zara Woman i Zara Kids su garancija da ćete naći komad odjeće koji vam savršeno odgovara. Posjetite našu stranicu https://www.zara.com/hr i uvjerite se u raznolikost našeg izbora. Za žene, imamo moderne haljine, sakoe, cipele,  torbice i mnoštvo drugih odjevnih komada, kao i ponudu parfema, šminke i modnih dodataka. Muški i dječji odjel također imaju i više nego bogat izbor. Uvijek moderni i elegantni kaputi i jakne samo su dio prodajnog asortimana, uz neizostavnu bogatu ponudu ostale odjeće, obuće, šalova i torbica.

Ekološka osviještenost Zara brenda

Planet Zemlja je naš dom i trebamo ga očuvati za buduće generacije. S našim novim Join Life programom, to i možemo. Naš program prikupljanja i recikliranja vaše stare odjeće čuva naš planet i prosljeđuje vašu staru odjeću neprofitnim organizacijama. Naš plan je do 2025. godine proizvoditi našu odjeću isključivo od ekoloških, održivih i recikliranih materijala. 

Zašto kupovati u Zari

Uz najbogatiju modnu ponudu na tržištu, kao i ekološku osviještenost, Zara je daleko iznad konkurencije u svijetu mode. Česte akcijske prodaje, Black Friday sniženja i pristupačne outlet cijene svrstavaju Zara brend na prvo mjesto po zadovoljstvu kupaca.

Gdje nas možete pronaći

Zagreb:

Rijeka:

Split:

Osijek:

Zadar:

Također, za sve dodatne informacije o radnom vremenu trgovina, kao i lokaciji i broju telefona, kliknite ovdje

Najnoviji katalozi
Trgovci - odjeća