Kik - katalozi, trgovine i radno vrijeme

Katalozi Kik

Gdje pronaći trgovine

Pročitajte više

O KiK-u

Prvi put otvoren u Düsseldorfu u Njemačkoj 1994. godine, KiK je takozvani „tekstilni diskont“ u kojemu možete naći veliki izbor moderne muške, ženske i dječje odjeće po dobrim cijenama. KiK, međutim, ne nudi samo odjeću, već i mnoštvo proizvoda za kuću – kuhinja, spavaća soba, balkon, vrt, te igračke za vašu djecu. KiK ima više od 3400 prodajnih centara po cijeloj Europi. KiK-ove trgovine u Hrvatskoj prvi put su otvorene 2011. KiK danas ima više od 40 prodajnih centara u Hrvatskoj i nastavlja se širiti. KiK nastoji imati u ponudi proizvode koji su uvijek aktualni.

U KiK-u povoljno možete kupiti ženske majice, košulje, hlače, bluze, marame, šalove, kape, rukavice, nakit i satove. Za muškarce možete pronaći sportsku odjeću, majice, košulje, jakne, kofere, putne torbe, čarape, noćno rublje i druge artikle. Za dom je tu porculansko posuđe, oprema za pohranu, pribor za kupaonicu, elektronika, svijeće, umjetna rasvjeta i zdjele i pladnjevi. Cijena KiK-ovih proizvoda je značajno niža u odnosu na ostale trgovine tekstilom.

KiK ima svoju web stranicu na kojoj možete pogledati sve što KiK ima u ponudi. Kako bi ste mogli vidjeti trenutni KiK-ov katalog/letak, kliknite ovdje. Budite u toku i pratite KiK-ove akcije i popuste, te osobito ponude na crni petak (Black Friday). Kako bi ste lakše mogli pratiti KiK-ove ponude, možete se ovdje pretplatiti na newsletter.

Za više informacija o KiK-u posjetite njihovu web stranicu na https://poduzece.kik.hr.

Zašto ljudi vole kupovati u KiK-u

Poslovnice i radno vrijeme

KiK-ove prodajne centre možete naći po cijeloj Hrvatskoj, i to u Zagrebu, Zadru, Splitu, Slavonskom Brodu, Sisku, Gospiću, Karlovcu, Osijeku, Daruvaru, Novoj Gradiški, Ogulinu, Metkoviću i drugim mjestima. Kako bi ste pronašli KiK-ovu trgovinu u vašoj blizini, slijedite ovaj link. Radno vrijeme ovisi o lokaciji KiK-ovog prodajnog centra, te ga možete saznati na istom linku.

Najnoviji katalozi
Trgovci - odjeća