Pepco - katalozi, trgovine i radno vrijeme

Katalozi Pepco

Gdje pronaći trgovine

Pročitajte više

O PEPCO-U

Po prvi puta otvoren 2014. u Poljskoj, Pepco je europski lanac diskontnih trgovina koji prodaje odjeću za obitelj i proizvode za kuću i dom. Ono što izdvaja Pepco-od ostalih dućana su njegove najpovoljnije cijene. Najveći je srednjoeuropski i istočnoeuropski trgovački lanac izvan sektora široke potrošnje. 2017. je po prvi puta otvoren u Hrvatskoj i danas u njoj posluje 41 trgovina – u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Splitu, Puli, Šibeniku, Zadru, Opatiji, Virovitici i mnogim drugim mjestima.

Pepco za cilj ima postati najvećim i najjeftinijem lancem trgovina odjećom u Europi. Trenutno sudjeluje i u nekoliko volonterskih projekata za pomoć potrebitima. Već godinama pruža pomoć potrebitima u sklopu projekta „PEPCO pomaga pełną PACZKĄ” pri pripremanju božićnih darova po cijeloj Poljskoj.

Nudi se široki asortiman odjeće za djecu i odrasle, pisaći pribor, igračke i proizvodi za kućanstvo, kućni ukrasi i tekstil za kućanstvo – „sve po najnižim cijenama“. Za Pepcov novi katalog kliknite ovdje. Ukoliko iz bilo kakvog razloga želite vratiti proizvod, Pepco vam to omogućava u roku od 30 dana uz puni povrat novca.

Za pregled Pepco-vog letka pogledajte ovdje. Svi navedeni predmeti koje sadrže letci i katalozi su u trgovinama do isteka zaliha.  U letku možete vidjeti nove aktualne proizvode, između ostaloga dječje kratke hlače, suknje,  majice, bokserice, madrace za plivanje, krigle za pivo, čaše, ručnike za plažu i druge ljetne proizvode.

Za više informacija o Pepco-u posjetite ih na njihovoj web stranicu https://pepco.hr.

ZAŠTO LJUDI VOLE KUPOVATI U PEPCO-U

POSLOVNICE I RADNO VRIJEME

Broj Pepco-vih trgovina u Hrvatskoj i Europi je u stalnom porastu. Trenutno u Hrvatskoj možete naći čak 41 poslovnicu u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku, Šibeniku, Karlovcu, Zadru, Vinkovcima, Slavonskom Brodu, Dubrovniku, Puli, Poreču, Biogradu na Moru i mnogim drugim gradovima. Za pronalaženje vama najbližeg Pepco-vog dućana, kliknite ovdje. Svaki Pepcov dućan ima svoje radno vrijeme koje također možete saznati na prethodnom linku.

Najnoviji katalozi
Trgovci - odjeća