Sport Vision - trgovine i radno vrijeme

Gdje pronaći trgovine

Pročitajte više

O Sport Visionu

Sport Vision je osnovan 1996. godine u Bijeljini (Bosna i Hercegovina), a središte joj je u Beogradu (Srbija). Sport Vision je regionalni tržišni lider za prodaju sportske opreme, odjeće i obuće. Kompanija trenutno posluje u BiH, Crnoj Gori, Albaniji, Sjevernoj Makedoniji, Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Bugarskoj i Rumunjskoj, s više od 280 poslovnica i outlet trgovina, kao i putem webshopova. U Hrvatsku je Sport Vision stigao 2012. godine. Trenutno u Hrvatskoj imamo preko 25 poslovnica i moderan webshop https://www.sportvision.hr

Naše poslovanje je usmjereno prema pozitivnom doprinosu za cjelokupno društvo,  kao i poticanju razvoja sporta i mladih sportaša. 

Naš asortiman

Na našem webshopu uvijek možete naći najnoviji katalog kao i popis trenutnih akcija. Preko 45 najvećih svjetskih brendova sportske odjeće, obuće i opreme su garancija da ćete pronaći proizvod po vašem ukusu. Naš webshop možete pretraživati po kategorijama:

Uživajte u bogatom izboru od preko 8000 različitih proizvoda.

Sport&Bonus loyalty club

Besplatno postanite član našeg kluba vjernosti Sport&Bonus i uživajte u svim pogodnostima koje nudi. Prilikom samog učlanjenja odmah ostvarujete pravo na popust od 5%. Popuste možete iskoristiti u preko 35 trgovina članica partner programa. Članovi kluba ostvaruju ekskluzivne popuste na njihov rođendan te specijalizirane ponude, popuste i akcije tijekom cijele godine. Pretvorite vaš mobitel u Sport&Bonus loyalty karticu i uživajte u još jednostavnijoj i povoljnijoj kupnji.

Sport Vision akcije i popusti

Naš program akcijskih rasprodaja je usmjeren zadovoljavanju potreba i želja naših kupaca. Uz naše sezonske i vikend akcije kupujte još povoljnije. Također, za Black Friday i blagdane, očekuju vas još veća i raznovrsnija sniženja. Registrirajte se i ostvarite pravo na promo kod koji možete iskoristiti za sniženja na našem webshopu. 

Kako nas naći

Ako kliknete ovdje, možete pronaći sve dostupne informacije o našim poslovnicama. To uključuje lokaciju trgovine, radno vrijeme i kontakt broj telefona. Osijek, Zagreb, Split, Rijeka i Vinkovci su samo neki u nizu gradova gdje poslujemo. 

Najnoviji katalozi
Trgovci - sport