Intersport - trgovine i radno vrijeme

Gdje pronaći trgovine

Pročitajte više

O Intersportu

Intersport je jedna od vodećih svjetskih trgovina za maloprodaju sportske opreme, odjeće i obuće. Ima u ponudi kvalitetnu sportsku opremu najpoznatijih brendova na preko 40 prodajnih mjesta na području Hrvatske. Intersport je osnovan 1968, kada se deset organizacija nabave ujedinilo u cilju osnivanja međunarodne kompanije – Intersport je oblikovan na Pariškoj konferenciji.

U Intersportu možete naći brendove poput Nike-a, Adidasa, Salomona, McKinley-a, Nakamura, Asics, Merell, Firefly, Energetics, Puma, Alpina, Jack Wolfskin, Russel Athletic, Pro Touch, Converse i mnoge druge. Od odjeće možete pronaći majice, trenirke, jakne, kratke hlače, pulovere te donje rublje. Od obuće možete pronaći tenisice za trčanje, nogomet, košarku, dvoranu, tenis, fitness, te obuću za planinarenje i pješačenje. Intersport isto tako nudi i opremu za biciklizam, poput brdskih bicikala, gradskih bicikala, cestovnih bicikala, dječjih i treking bicikala, te odjeću i kacige za biciklizam, pa čak i sup daske.

Na online stranicama Intersporta nalazi se njihova ponuda i detaljan web shop na kojemu se možete pronaći sportska oprema koju trebate. Možete pretraživati po bojama, veličinama i cijenama. Kako bi ste vidjeli Intersportov katalog/letak, kliknite ovdje. Intersportove trenutne promocije, akcije i sniženja možete vidjeti ovdje.

Ako želite saznati više o Intersportu, posjetite ih na web stranici https://www.intersport.hr.

Zašto ljudi vole kupovati u Intersportu

Poslovnice i radno vrijeme

Intersport posluje u više od 40 poslovnica širom Hrvatske, između ostaloga u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku, Dubrovniku, Đakovu, Čakovcu, Biogradu, Crikvenici, Puli, Rovinju, Samoboru, Makarskoj, Poreču, Vinkovcima, Zadru i mnogim drugim mjestima. Kako bi ste vidjeli gdje vam se nalazi najbliža Intersportova prodavaonica, posjetite ovaj link. Radno vrijeme je u svakoj prodavaonici drugačije, te ga možete provjeriti na istom linku.

Najnoviji katalozi
Trgovci - sport