Decathlon - trgovine i radno vrijeme

Gdje pronaći trgovine

Pročitajte više

Decathlon - vaš sportski izbor dostupan svima

Poznata svjetska tvrtka Decathlon, specijalizirana za prodaju sportske opreme, osnovana je 1996. godine u francuskom gradu Lille. Danas Decathlon posluje u preko 40 država svijeta, s tendencijom širenja na nova tržišta. U 2014. godini Decathlon dolazi u Hrvatsku i otvara prvu trgovinu u Zagrebu. Posebnost Decathlona su vlastiti brendovi. Trenutačno tvrtka ima u svom vlasništvu preko 40 sportskih marki , od kojih je svaka posvećena određenom sportu. Glavna misija Decathlona je uključiti što više ljudi u sportski način života te učiniti sport dostupan svima. Za više informacija o ponudi u Hrvatskoj posjetite naš webshop www.decathlon.hr.

Što nudimo

Ponosno predstavljamo našu ponudu sportske obuće, odjeće i opreme za više od 80 sportova. Najbolja sportska odjeća i obuća te dodaci i darovi za muškarce, žene i djecu.

Za fanove izleta, planinarenja i alpinizma imamo posebnu ponudu. Bicikli dolaze u preko deset vrsta, a tu je i dodatna oprema za njih. Dostupni su i ruksaci, šatori za lov, ribolov, planinarenje, kampiranje i kanjoning. Za urbane sportaše, tu su romobil, role, skateboardi i zmajevi. Naravno, to je samo mali dio naše sveukupne ponude, koja broji preko 15 000 artikala. S ovim bogatstvom izbora, svatko može naći ruksak, loptu, uteg ili drugi sportski rekvizit po vlastitoj mjeri.

Decathlon eko-dizajn

Decathlon u svojoj ponudi ima i eko proizvode. Kao moderna i odgovorna tvrtka, Decathlon je u potpunosti posvećen očuvanju okoliša. Naš cilj je u potpunosti koristiti odgovorno proizvedene materijale za sve naše artikle. Također, želimo produljiti životni vijek svih naših proizvoda, kao i usavršiti mogućnosti njihovog recikliranja i popravka.

Postani član Decathlon Teama

U suradnji s našim partnerima, nudimo program vjernosti za sve naše korisnike. Besplatno postanite član Decathlon Teama, skupljajte medalje i ostvarite popuste, besplatno korištenje sportskih sadržaja i ostale pogodnosti.

Gdje nas naći

Pronađite naše poslovnice klikom na link, gdje možete saznati točnu adresu, radno vrijeme i telefonski kontakt svih naših trgovina. Zagreb, Split i Osijek samo su neki od gradova gdje nas možete pronaći. Također, na našem bogato opremljenom webshopu možete prelistati naš najnoviji katalog, te provjeriti trenutačnu ponudu, cijene i akcije. Također, osim u Hrvatskoj, sve naše proizvode dostavljamo u svim državama članicama Europske Unije.

Najnoviji katalozi
Trgovci - sport