Planet Obuća - trgovine i radno vrijeme

Gdje pronaći trgovine

Pročitajte više

O PLANET OBUĆI

Planet Obuća s velikim uspjehom posluje već 20 godina i najveći je hrvatski maloprodajni centar za prodaju obuće. Planet Obuća ima 123 prodajna mjesta u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji, zapošljavajući 550 ljudi. Uz Planet Obuću posluju i manji saloni po imenu „Svijet obuća“ i „Planika“, koji su uže specijalizirani. Planet Obuća konstantno prati zbivanja i trendove u Europi i svijetu i ima kao cilj svojim mušterijama pružiti modernu obuću , najpovoljnije cijene i vrhunsku uslugu.

Planet Obuća nudi ne samo široku ponudu poznatih europskih marki, već i svoje vlastite brendove, poput: Shoelala, Nina Exclusive, Nina Fashion, Nina Collection, Ena, Elena od ženske obuće, Tiziano, Bruno Bruni za mušku obuću, Elviton, Et za sportsku obuću, te Elena i Tofi od dječje obuće. Tijekom godine su u ponudi muška, ženska, dječja i sportska kolekcija, te papuče i sezonski modeli.

Za pregled kataloga i letaka Planeta Obuće možete kliknuti ovdje. Ne propustite njihove čizme, sandale, gležnjače, štikle, tenisice i torbe za muškarce, žene i djecu. Planet Obuća ima svoj web shop na kojemu možete kupiti artikle koji su izloženi a možete mu pristupiti preko sljedećeg linka. Nemojte propustiti velike akcije koje će biti na crni petak (Black Friday).

Kako bi ste saznali više o Planet Obući, njihovom poslovnom modelu i mogućnostima za zapošljavanje, posjetite im web stranicu na https://www.planet-obuca.com.

ZAŠTO LJUDI VOLE KUPOVATI U PLANET OBUĆI

POSLOVNICE I RADNO VRIJEME

Planet Obuća ima mrežu prodavaonica po cijeloj Hrvatskoj: Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Pula,Poreč, Šibenik, Slavonski Brod, Đakovo, Bjelovar, Čakovec, Daruvar, Kutina, Krk, Koprivnica, Krapina, Makarska  i druga mjesta. Svako prodajno mjesto ima vlastito radno vrijeme. Ukoliko želite kupovati u Planet Obući i zanima vas gdje vam se nalazi najbliži prodajni centar, kliknite ovdje.

Najnoviji katalozi
Trgovci - obuća