Deichmann - trgovine i radno vrijeme

Gdje pronaći trgovine

Pročitajte više

O Deichmannu

1913. tvrtka Deichmann osnovana je kao obiteljsko poduzeće u Essenu, a od 2006. godine posluje i u Hrvatskoj. Ta se politika do danas nije promijenila i Deichmann ostaje vodeća tvrtka na njemačkom i europskom tržištu. Deichmann prodaje visoko kvalitetnu modernu obuću po povoljnim cijenama. Deichmann SE ima više od 3800 poslovnica u 26 zemalja, te sa više od 38.000 suradnika diljem svijeta.

Deichmann ima internet stranicu na kojoj se mogu pogledati sve njegove nove kolekcije, i to na: https://www.deichmann.com/hr/hr/shop/welcome.html. Stranica nudi pretragu određenih artikala prema poslovnicama, tako da možete u bilo kojem trenutku znati gdje se nalazi vaš željeni artikl.

U Deichmannu je dostupno sve što bi vam moglo zatrebati, za cijelu obitelj: od ženske obuće poput sandala, sandala s petom, gležnjača, čizmi, salonki, espadrila, tenisica, balerinki, visokih čizama, mokasinki i mnogih drugih proizvoda. Možete se opremiti od elegantnog do modernog stila. Za žene su u ponudi međunarodno poznate i kvalitetne marke poput Catwalk, Ariadne, 5th Avenue i Graceland, dok  je za muškarce u ponudi AM obuća, Memphis, Gallus, Venice i Borelli. Deichmann isto tako nudi sportske marke poput Nike, Adidas, Puma i ostale.

Deichmann se isto tako zauzima za ljude u nuždi, što je i pokazao svojim fondom protiv nezaposlenosti u Njemačkoj, zakladom s projektima u Moldaviji, Indiji i Tanzaniji te pomoći poduzećima u kriznim situacijama.

Za više informacija provjerite "https://www.deichmann.com/hr/hr/shop/welcome.html".

Zašto ljudi vole kupovati u Deichmannu

Poslovnice i radno vrijeme

Deichmann u Hrvatskoj ima otvorene poslovnice diljem Hrvatske. U Zagrebu se nalazi šest poslovnica, te u Bjelovaru, Čakovcu, Crikvenici, Dubrovniku, Imotskom, Karlovcu, Koprivnici, Našicama, Novoj Gradiški, dvije u Osijeku, jedna u Puli, Rijeci, Sisku, Slavonskom Brodu, Splitu, Valpovu, Virovitici, Vukovaru i drugim mjestima. Kako bi ste pronašli vama najbližu Deichmannovu poslovnicu, kliknite ovdje. Radno vrijeme ovisi o poslovnici, te ga možete provjeriti ovdje.

Najnoviji katalozi
Trgovci - obuća