Mass - trgovine i radno vrijeme

Gdje pronaći trgovine

Pročitajte više

Mass Shoes - naša priča

Mass Shoes je jedna od vodećih trgovina obućom i modnim dodacima u Hrvatskoj. Tvrtka je osnovana 1990. godine u Klanjecu i od skromnih početaka izrasla je u veliko poduzeće s više od 400 zaposlenika. Mass Shoes posluje u Hrvatskoj i Sloveniji s više od 50 poslovnica i outlet trgovina. Naš online shop https://www.mass-shoes.com je najbolji izbor za online shopping iz udobnosti vašeg doma. 

Naš kupac je uvijek na prvom mjestu, što uz bogatstvo ponude, postižemo i uz pomoć našeg vrijednog i stručnog osoblja. Naša mreža partnerstava s najvećim modnim markama i uzajaman odnos povjerenja s njima kao i s kupcima ključ su dugotrajnosti i uspješnosti našeg poslovanja.

Mass Shoes ponuda

Mass Shoes u svojoj ponudi ima više od 70 robnih marki, od renomiranih svjetskih proizvođača do 8 vlastitih robnih marki. U ponudi godišnje imamo preko 5 000 različitih modela cipela, što nas svrstava na sami vrh po sveobuhvatnosti ponude. S tolikim rasponom artikala, možemo vam ponuditi od cjenovno najpristupačnijih do ekskluzivnih luksuznih modela obuće i modnih dodataka za sve prigode.

Mass Shoes proizvodi su namijenjeni za muškarce, žene, dječake i djevojčice. Muška ponuda sadrži:

Ženska ponuda, uz već navedene artikle, sadrži i ženske sandale,  polusandale, espadrile, balerinke i salonke. Naša obuća je također sortirana i po vrsti namjene tako da imamo : 

Torbe, torbice, ruksaci, novčanici, ulošci i proizvodi za njegu obuće su također dostupni, pod kategorijom “Modni dodaci”. 

Kako do nas?

Mass Shoes u Hrvatskoj posluje u preko dvadeset poslovnica u najvećim gradovima. Split, Zagreb i Varaždin samo su neka od mnogih mjesta gdje nas možete pronaći. Klikom na ovaj link možete pronaći njihove lokacije, kontakt podatke i sve ostale informacije koje vas zanimaju. 

Massivne akcije u Mass Shoes

Naše akcije nisu ograničene samo na Black Friday i blagdane. Pogledajte najnoviji popis naših akcija klikom na ovaj link ili prelistajte naš najnoviji katalog. Kod nas se događaju redovni popusti, a ne propusti. Iskoristite naše Massivne popuste i obnovite vašu garderobu s najpoznatijim robnim markama po najpovoljnijim cijenama.

 

Najnoviji katalozi
Trgovci - obuća