Pevex - katalozi, trgovine i radno vrijeme

Katalozi Pevex

Gdje pronaći trgovine

Pročitajte više

O PEVEXU

Utemeljen 1990. godine, Pevex je prvi hrvatski trgovački lanac i među kupcima se smatra prvim izborom prvi kupovini proizvoda za gradnju, opremanje i uređenje doma i vrta. Pevex se ponosi s desecima tisuća različitih proizvoda te preko sedam različitih programa. Ono što Pevex izdvaja od ostalih trgovačkih lanaca za gradnju je njegova fokusiranost na to da njegovo poslovanje bude društveno odgovorno, tako što brine o zajednici kroz sponzorstva i mnogobrojne donacije.

U Pevexu možete pronaći kućanske uređaje poput perilica, sušilica rublja, štednjaka i hladnjaka; elektroniku poput TV opreme, LED-a, televizora, mobitela; opreme za vrt i sport poput kosilica, pila, škara, trimera, auto guma i pribora; keramike i sanitarije poput tuš kada, radijatora, mješalica, kada, opreme za kupaonicu; željeznarije, opreme za dom i dizajn poput laminata, te opremu za građevinu i boje.

Pevex nudi mnoge pogodnosti i akcije koje se redovito mijenjaju. Za pregled najnovijeg ljetnog kataloga možete kliknuti ovdje. Obratite pozornost na Pevex partner karticu, koja vam nudi mnogobrojne pogodnosti pri kupovini, pri čemu čak 5% minimalnog popusta.

Više informacija o Pevexu možete potražiti na https://pevex.hr. Ovdje možete vidjeti i trenutne akcije.

ZAŠTO LJUDI VOLE KUPOVATI U PEVEXU

POSLOVNICE I RADNO VRIJEME

Pevexove poslovnice možete naći u većim hrvatskim gradovima poput Zagreba, Osijeka, Varaždina, Slavonskog Broda, Splita, Virovitice, Šibenika, Rijeke, Bakra, Pule, Makarske, Kutine, Koprivnice, Bjelovara, Dubrovnika, Samobora, Čakovca, Siska i Zadra. Da bi ste se informirali o lokaciji vama najbližeg Pevexovog prodajnog centra i radnom vremenu, kliknite ovdje.

Najnoviji katalozi
Trgovci - hobi, domaća radinost i artikli za kućanstvo