Bauhaus - katalozi, trgovine i radno vrijeme

Katalozi Bauhaus

Gdje pronaći trgovine

Pročitajte više

O Bauhausu

Tvrtka Bauhaus postoji od 1960. godine, osnovana u Mannheimu u Njemačkoj, dok je prvi Bauhaus prodajni centar u Hrvatskoj otvoren 2000. godine. Bauhaus je lanac samoposlužnih prodajnih centara te se specijalizira za prodaju alata za radionicu, kuću i vrt – po principu samoposluge. Bauhaus se ponosi svojim provjerenim markama, stručnim osobljem i mnogovrsnošću i proizvoda i odjela za sve potrebe.

U Bauhausovoj ponudi nalaze se alati za vrt i okućnicu, oprema za slobodno vrijeme, uređaji za hlađenje i grijanje, sredstva za uređenje doma, strojevi, željezarija, građevinski materijal, auto oprema i mnoge druge kategorije proizvoda. Također izdvajamo cvijeće, pločice, bojlere i bazene. Bauhaus daje čak 5 godina jamstva na svaki uređaj na motorni ili električni pogon (osim baterija, akumulatora, sredstava za rasvjetu i potrošnih dijelova), isto kao i zamjenu proizvoda unutar 4 tjedna od kupnje.

Za laku i brzu kupovinu dostupan je web shop na kojemu možete vidjeti sve što Bauhaus trenutno ima u ponudi. Bauhaus isto tako nudi najam prikolica, strojeva i alata, usluge prijevoza i mnoge druge. Proizvodi su po pristupačnim cijenama uz mnogo posebnih akcija. Kliknite ovdje da bi ste pregledali najnovije Bauhausove letke i kataloge.

Da bi ste saznali više o Bauhusu, posjetite mrežnu stranicu https://www.bauhaus.hr.

Zašto ljudi vole kupovati u Bauhausu

Poslovnice i radno vrijeme

Bauhaus ima svoje prodajne centre u Puli, Rijeci, Splitu, Varaždinu, tri centra u Zagrebu (Zagreb – Buzin, Zagreb – Jankomir, Zagreb - Žitnjak) i jedan u Zadru. Očekuje se i proširenje u Osijek. Kako bi ste pronašli Bauhaus prodajni centar u vašoj blizini, kliknite ovdje. Radno vrijeme varira s obzirom na prodajni centar, te ga možete pronaći ovdje.

Najnoviji katalozi
Trgovci - hobi, domaća radinost i artikli za kućanstvo