Najbliža
spinner

 Katalozi možda ne važe u svim lokalnim trgovinama.

Pevex - katalozi i akcije

 

PEVEX - trgovina sa srcem

PEVEX, trgovina koja je nedavno promijenila ime, osim toga nije promijenila ništa u ponudi niti kvaliteti usluge. Bila je i ostala trgovina u kojoj možete pronaći doista sve što vam je potrebno za sve radove oko kuće, uređivanje i namještanje doma i okućnice.

PEVEX akcija

PEVEX katalog uvijek je prepun iznenađenja. Rijetki su kupci koji u bilo kojem od kataloga neće pronaći nešto što im je potrebno. Od ostalih se trgovina razlikuje što njeni katalozi vrijede mjesec dana, a to znači da i cijena vrijedi isto toliko dugo pa nećete zakasniti po proizvod koji želite kupiti.

Tjedna akcija

Svaki tjedan PEVEX odabere sedam proizvoda koji se prodaju po još povoljnijoj cijeni. Ti su proizvodi iz različitih kategorija, ali njihovom kupovinom možete ostvariti značajne uštede za kućni budžet.

Posebne ponude

U PEVEXU su dostupni i katalozi prehrana. Malo je poznato da u svojoj ponudi i na svojim policama imaju i različite prehrambene proizvode.

Sve proizvode koje kupite u PEVEXU možete plaćati beskamatno na 24 ili 36 rata, ovisno o kartici koju koristite za kupovinu. PEVEX ima i svoj program vjernosti pa svi vlasnici PEVEX kartica mogu ostvariti popust ako kupe posebno označene proizvode.

PEVEX katalozi i letci vam dolaze na kućnu adresu, ali se o svim ponudama i akcijama možete informirati i na njihovoj internetskoj stranici https://pevex.hr.

Kao i brojne druge trgovine, i PEVEX ima posebnu black friday ponudu. Ona je izvrsna, jer za većinu proizvoda daje velike popuste pa možete ostvariti uštede. Vrijedi pričekati crni petak i letak s ovom ponudom, jer ćete zasigurno dobro uštedjeti.

Ako ste ljubitelj boravka van kuće, PEVEX je i za vas pripremio velik broj proizvoda, alata i svega ostalog što će vam pomoći u uređenju okućnice ili obradi vrta. I ovaj dio njihovog programa nalazi se u lecima i katalozima, uz posebne akcijske cijene.

Najnoviji katalozi
Trgovci - hobi, domaća radinost i artikli za kućanstvo