Pevex - katalozi i akcije


Ako pretražujete web za kataloge Pevex, došli ste na pravo mjestu. Imamo najnovije letke iz Pevex te vodimo računa da dobijete najbolje cijene i akcije u svojoj trgovini. Ako želite uštedjeti nešto novca uporabom akcija u Pevex tjednim lecima te ostvariti najbolje popuste na Pevex tjednim katalozima, onda ste došli na pravo mjesto.

PEVEX - trgovina sa srcem

PEVEX, trgovina koja je nedavno promijenila ime, osim toga nije promijenila ništa u ponudi niti kvaliteti usluge. Bila je i ostala trgovina u kojoj možete pronaći doista sve što vam je potrebno za sve radove oko kuće, uređivanje i namještanje doma i okućnice.

PEVEX akcija

PEVEX katalog uvijek je prepun iznenađenja. Rijetki su kupci koji u bilo kojem od kataloga neće pronaći nešto što im je potrebno. Od ostalih se trgovina razlikuje što njeni katalozi vrijede mjesec dana, a to znači da i cijena vrijedi isto toliko dugo pa nećete zakasniti po proizvod koji želite kupiti.

Tjedna akcija

Svaki tjedan PEVEX odabere sedam proizvoda koji se prodaju po još povoljnijoj cijeni. Ti su proizvodi iz različitih kategorija, ali njihovom kupovinom možete ostvariti značajne uštede za kućni budžet.

Posebne ponude

U PEVEXU su dostupni i katalozi prehrana. Malo je poznato da u svojoj ponudi i na svojim policama imaju i različite prehrambene proizvode.

Sve proizvode koje kupite u PEVEXU možete plaćati beskamatno na 24 ili 36 rata, ovisno o kartici koju koristite za kupovinu. PEVEX ima i svoj program vjernosti pa svi vlasnici PEVEX kartica mogu ostvariti popust ako kupe posebno označene proizvode.

PEVEX katalozi i letci vam dolaze na kućnu adresu, ali se o svim ponudama i akcijama možete informirati i na njihovoj internetskoj stranici https://pevex.hr.

Kao i brojne druge trgovine, i PEVEX ima posebnu black friday ponudu. Ona je izvrsna, jer za većinu proizvoda daje velike popuste pa možete ostvariti uštede. Vrijedi pričekati crni petak i letak s ovom ponudom, jer ćete zasigurno dobro uštedjeti.

Ako ste ljubitelj boravka van kuće, PEVEX je i za vas pripremio velik broj proizvoda, alata i svega ostalog što će vam pomoći u uređenju okućnice ili obradi vrta. I ovaj dio njihovog programa nalazi se u lecima i katalozima, uz posebne akcijske cijene.

Najbolji katalozi i letci Pevex na internetu
Imamo informacije o gotovo svakom Pevex katalogu i prodaji gotovo u cijeloj Hrvatskoj! Bez obzira na to jesu li skriveni u katalogu, na internetu ili offline, možete ih pretraživati na našoj web stranici.

Otkrijte najbolje Pevex prodaje
Ogroman broj ljudi želi uštedjeti novac na svom shopu na Pevex. Imamo sve informacije o Pevex prodajama tako da možete dobiti najbolje cijene i uštedjeti novac. Samo pogledaje posljednje kataloge i letke ovdje te vidite kako biste mogli sačuvati novac na sjajnim proizvodima. Ne zaboravite, štednja je temelj uspjeha!

Uložite svoje vrijeme!
Radi se samo o ispravnom mentalnom sklopu kad se radi o štednji. Upravo sada ćete možda uštedjeti nekoliko kuna, ali svaka pomoć je dobro došla te štednja s katalozima Pevex izvrstan je način da najbolje iskoristite svoj novac. Sve što vam treba je pametan kupac te malo istraživanja prije kupovine na Pevex. Treba malo više vremena ali naši letci mogu vam uštedjeti brdo novaca!

Na ovoj stranici pronaći ćete 4 trenutnih Pevex kataloga koji važe do 29.09.2020. U katalozima ćete pronaći posebne ponude i popuste pretežito iz kategorije Hobi, domaća radinost i artikli za kućanstvo, konkretno: einhell, boja, sharp, pločice, gorenje, vrata, bosch, nosač, lux, grundig, koje možete kupiti u 24 trgovina u gradovima kao što su Zagreb, Rijeka, Osijek, Zadar, Slavonski Brod itd. Ako ste zainteresirani za sniženja, promocije i posebne ponude u drugim trgovinama, pogledajte kataloge jednog od ostalih 85 maloprodajnih lanaca čiji su katalozi dostupni na Moj Katalog. Također možete pretražiti i arhivu trgovine Pevex da pogledate 155 kataloga koji više ne važe.

Pevex trgovine
Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Trgovci