JYSK - katalozi, trgovine i radno vrijeme

Katalozi JYSK

Gdje pronaći trgovine

Pročitajte više

O Jysk-u

JYSK, osnovan 1979. godine u Danskoj, je međunarodni lanac maloprodajnih trgovina u kojemu možete naći sve za kuću i dom. Grupacija JYSK danas obuhvaća preko 2700 trgovina u 52 svjetske države od kojih je jedna i Hrvatska. JYSK se širi i konstantno otvara nove prodavaonice te nastavlja oduševljavati kupce kvalitetom i povoljnim cijenama proizvoda. JYSK-ove poslovnice su u svim većim hrvatskim gradovima.

U JYSK-u možete pronaći sve za vaš dom i kuću: namještaj i opremu za spavaću sobu, kupaonicu, radnu sobu, dnevni boravak, blagovaonicu, opremu za pohranjivanje, zavjese, kućanstvo i vrt. Veliki je izbor stolica, komoda, jastuka, kauča, stolića, stolova, ležaljki i umjetne trave. Kako bi ste vidjeli novi katalog i letak u kojemu možete vidjeti i trenutne akcije, kliknite ovdje.

JYSK ima online trgovinu preko koje možete lako i brzo kupiti željene proizvode. Robu možete preuzeti u JYSK-ovim poslovnicama ili vam može biti dostavljena na kućnu adresu. Za više informacija posjetite JYSK-ovu internetsku stranicu https://jysk.hr (www.jysk.hr). Ukoliko imate ikakvih pitanja u vezi robe koju JYSK nudi ili vas zanima više informacija, možete se obratiti korisničkoj službi ovdje.

Zašto ljudi vole kupovati u Jysk-u

Poslovnice i radno vrijeme

JYSK ima otvorene poslovnice diljem Hrvatske, u svim većim hrvatskim gradovima, poput Zagreba, Osijeka, Rijeke, Karlovca, Pule, Splita, Slavonskog Broda, Đakova, Virovitice, Bjelovara, Siska, Vinkovaca, Poreča, Zaboka, Imotskog, Rovinja i Zadra. Kako bi ste se informirali o lokaciji vama najbliže prodavaonice, pratite ovaj link. Radno vrijeme ovisi o prodavaonici i možete ga pronaći na istom linku.

Najnoviji katalozi
Trgovci - namještaj