Prima - katalozi, trgovine i radno vrijeme

Katalozi Prima

Gdje pronaći trgovine

Pročitajte više

O PRIMI

Osnovana 1995. godine u Bjelovaru, Prima je najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u Hrvatskoj i šire. U Hrvatskoj imaju razvijenu prodajnu mrežu s čak 57 salona, dok u Makedoniji imaju 8. Primin namještaj se izvozi u skoro sve europske zemlje, te čak i u SAD. Primu izdvaja njena velika ponuda kvalitetnog namještaja, širina mreže po Hrvatskoj i dobar omjer cijene i kvalitete.

U ponudi su proizvodi za opremanje dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, blagovaonice, dječje sobe, predsoblja i kupaonice. Obratite pažnju na ponudu koja uključuje kuhinje, namještaj, krevete, ormare, kutne garniture, stolice, regale, spavaće sobe, komode, trosjede, kauče, stolove i mnoge druge. Katalog i letak možete prelistati ovdje.

Za više informacija o Primi, posjetite web stranicu https://www.prima-namjestaj.hr. Pod karticom „Proizvodi“ možete se poslužiti web shopom i naručiti koji god artikl želite. Željeni artikl možete platiti uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama. Naručeni proizvod možete zatim preuzeti u vama najbližoj poslovnici ili vam ga Prima može dostaviti na kućnu adresu.

ZAŠTO LJUDI VOLE KUPOVATI U PRIMI

POSLOVNICE I RADNO VRIJEME

Primine salone možete pronaći širom Hrvatske, u gradovima kao što su Zagreb, Rijeka, Pula, Osijek, Zadar, Split, Dubrovnik, Đakovo, Poreč, Ogulin, Sisak, Slavonski Brod, Virovitica, Vukovar, Bjelovar, Bijeli Manastir i drugi. Ukoliko želite pronaći vama najbliži Primin salon namještaja, kliknite ovdje. Radno vrijeme ovisi o salonu koji posjećujete i možete ga također vidjeti na istom linku.

Najnoviji katalozi
Trgovci - namještaj