JYSK - katalozi i akcije


Ako pretražujete web za kataloge JYSK, došli ste na pravo mjestu. Imamo najnovije letke iz JYSK te vodimo računa da dobijete najbolje cijene i akcije u svojoj trgovini. Ako želite uštedjeti nešto novca uporabom akcija u JYSK tjednim lecima te ostvariti najbolje popuste na JYSK tjednim katalozima, onda ste došli na pravo mjesto.

Aktualni katalozi

Odaberite podružnicu  
Katalozi možda ne važe u svim lokalnim trgovinama.
 

U Jysku uvijek možete naći nove ideje i savjete stručnjaka po raznim pitanjima o uređenju doma i udobnijem življenju.

Već godinama je Jysk na ovim prostorima sinonim kvalitete i široke ponude. Svojim idejama i inovativnim proizvodima stekli su široki krug vjernih kupaca koji ni ne pokušavaju kupiti ono što im je potrebno u nekoj drugoj trgovini.

Katalozi i letci

Najnoviji katalozi JYSKA dostupni su vam na kućnom pragu, ali ih isto tako možete naći i na stranicama njihovog webshopa. Online katalozi jednaki su onima koje vam donese dostavljač, ali, osim njih, postoji i velik broj akcija koje ne biste trebali propustiti.

Jysk katalog izdaje se svaki tjedan, ali osim njega možete koristiti i pogodnost finalnih rasprodaja, uvijek niskih cijena i akcijskih ponuda. Letak je dostupan na https://jysk.hr  i u njemu možete pronaći brojne proizvode po zaista povoljnim cijenama, iz svih skupina proizvoda njihovog asortimana.

Osim kataloga i promidžbenih letaka, JYSK izdaje i tjedne novine s brojnim savjetima o uređivanju interijera te blog o poboljšanju kvalitete življenja i boljem uređenju i održavanju doma i okućnice.

Dostava i plaćanje

Kupovina u JYSK webshopu je vrlo jednostavna. Odaberete proizvode koji su vam potrebni i platite ih. Moguće je plaćanje pouzećem za proizvode do vrijednosti od 14 000 kuna. Možete platiti i kreditnom ili debitnom karticom, a ovisno o banci koja je karticu izdala,  razlikuje se i broj rata, od dvije do dvanaest.

Niti online kupovina u JYSKU nije jednaka kao u drugim trgovinama. Kupcima je na raspolaganju mogućnost „Click and Collect“, što znači da svoj proizvod naručite, a preuzmete ga i platite u vama najbližoj trgovini. Proizvode morate preuzeti u roku od 24 sata od primitka SMS poruke s potvrdom da je vaša narudžba obrađena. Osim toga, proizvodi mogu biti dostavljeni i na adresu po vašem izboru, što se naplaćuje, ovisno o mjestu dostave i težini naručenih proizvoda.

Proizvodi u katalozima JYSK

Najnoviji katalozi

Trgovci - namještaj